Welkom bij De Open Hof Welkom bij De Open Hof


U bent van harte welkom!

Hier, op de website van Wijkgemeente De Open Hof, maar vooral in onze Wijkkerk De Open Hof!
Samen met Wijkgemeente ZuidWest maken wij deel uit van de PGV (Protestantse Gemeente Veenendaal). Op de website van de PGV vindt u overkoepelende informatie: bestuur, financiën, kerkblad Samen Eén, bovenwijkse activiteiten enz. Hier, op de website van De Open Hof vindt u alles rondom onze eigen wijkgemeente. 
lees meer »
 
Onze missie Onze missie
Onze missie is om een gastvrije geloofsgemeenschap te zijn, met ruimte voor verschillen, waar mensen zin en inspiratie vinden en waar hun geloof wordt gevoed.
lees meer »
 
Beleidsplan 2022-2026 Beleidsplan 2022-2026
Het beleidsplan voor de komende jaren is mede geschreven n.a.v. opmerkingen en wensen van de gemeenteleden van De Open Hof.
lees meer »
 
Floriade - 20 augustus 2022 Floriade - 20 augustus 2022
Met z'n allen gezellig een dagje naar de Floriade?
Voor leden van beide wijkgemeenten De Open Hof en ZuidWest. Een leuk programma, verzorgd door leden van kerken in Almere. Een intiatiatief van de Projectgroep GroeneKerk van de PGV.
lees meer »
 
Commissie Ondersteuning Beleid Commissie Ondersteuning Beleid
Woorden en reacties van gemeenteleden - opgehangen in de bloesemboom - zijn verwerkt in deze duif, die bij al onze berichten zal staan. 
lees meer »
 
Van de beroepingscommissie Van de beroepingscommissie
Sinds half maart komen we bij elkaar met als opdracht het zoeken naar een tweede predikant voor onze Wijkgemeente De Open Hof.  
lees meer »
 
Beroepingswerk Beroepingswerk

Wat wij zoeken in onze toekomstig predikant is verwoord in de vacatureomschrijving. Ook is er informatie over De Open Hof samengesteld. Beide documenten kunt u hier inzien:
 
Voor vragen: beroep.openhof@pkn-veenendaal.nl
 
In de voetsporen van Paulus In de voetsporen van Paulus
Oecumenische Bijbelreis naar Cyprus o.l.v. pastoor Guido Dieteren. Een 15-daagse reis van 3 t/m 17 september 2022. Klik hier voor informatie
 
PGV Veenendaal App PGV Veenendaal App
Uw eigen kerk op uw telefoon en tablet!!  Een besloten,veilige app die alleen voor gemeenteleden van de PGV Veenendaal beschikbaar is. 
lees meer »