Welkom bij De Open Hof Welkom bij De Open Hof


Kerkdiensten

Van april t/m september beginnen de diensten om 09.30 uur en van oktober t/m maart om 10.00 uur. De diensten zijn online te volgen of terug te zien via Kerkdienstgemist.nl. Fijn dat we als gemeenteleden, thuis en in de kerk, op deze wijze in de viering van de Erediensten met elkaar verbonden zijn.  

Orde van dienst
De orde van dienst wordt u bij binnenkomst in de kerk uitgereikt door de dienstdoende ambtsdragers en het kind van de zondag. Op de website vindt u de orde van dienst vanaf de donderdag t/m zondag hier op de welkomstpagina in het blokje bij de dienst voor de komende zondag. Kijkt u de dienst online ná zondag terug, dan kunt u de orde van dienst vinden bij de betreffende dienst op de pagina 'Kerkdiensten'. 

Agenda
In de agenda op deze website staan tal van activiteiten vermeld, waarvan veel met een link naar aanvullende informatie. Goed om daar regelmatig een kijkje te nemen.

Website
Op deze website kunt u van alles ontdekken over Wijkgemeente De Open Hof, bijvoorbeeld op de pagina's Info & ContactGroepen & Kringen of Diaconie.

Hopelijk vindt u wat u zoekt, zo niet ... laat het de webmasters weten.

Besloten pagina's
De website heeft naast de openbare pagina's ook besloten pagina's. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig.

Wijkgemeente De Open Hof wenst u, waar dan ook, een goede tijd….
terug