40-dagenproject 2022 40-dagenproject 2022
Keuzemoment 40-dagen project 2022

Het duurt nog even voordat het zover is, maar we hebben de tijd hard nodig om de sponsoractiviteiten te organiseren. Binnen de diaconie zijn 3 mogelijke doelen geselecteerd waaruit u als gemeentelid kunt kiezen. Dit zijn: 
 
  • Hip Helpt 
  • Youth For Christ (YFC)
  • Stichting Nijlvallei

In de gang van de kerk hangen posters die uitleg geven over de drie doelen en u kunt ze bekijken/downloaden door op onderstaande logo's te klikken. 

Op zondag 10 oktober kunt u/jij stemmen in de kerk. Wordt u niet uitgenodigd voor de dienst of kunt u niet aanwezig zijn in de kerk op 10 oktober en u wilt ook stemmen, dan kunt u op zondag 10 oktober van 09.55 – 11.00 uur uw stem per mail uitbrengen en sturen naar diaconie.openhof@pkn-veenendaal.nl
 
Graag stellen we de 40-dagencommissieleden ook even voor. Dat zijn: Eveline Roseboom, Erna Slok, Marga Schoeman, Jaap van Bruchem en Scott Beijer
 


Denk mee over een doel voor volgend jaar!
 
2022 klinkt nog heel ver weg, maar toch wil de Diaconie u of jou vragen na te denken over een mooi doel voor het 40-dagenproject volgend jaar.  We hopen dat het dan geen aangepaste corona activiteiten worden maar dat we weer flink kunnen uitpakken.


Geef uw of jouw goede doel door aan de Diaconie, met een korte toelichting waarom wij als gemeente dit doel zouden moeten ondersteunen. Dit kan via de mail: diaconie.openhof@pkn-veenendaal.nl.  Mocht een mail niet lukken, stop dan een briefje in een van de collectebussen bij de uitgang.   Het aandragen van goede doelen kan tot en met dinsdag 31 augustus.  Op de Startzondag van 19 september a.s. zal er dan een keuzemoment zijn in de vorm van ‘meeste stemmen gelden’.

Wilt u of wil  jij meedenken bij de organisatie of leuke activiteiten voorstellen?  Spreek gerust een van de diakenen aan of mail naar het bovenstaande emailadres.

Hartelijke groet,
Diaconie De Open Hof


 
terug