zaterdag 11 november 2023

(V.I.S) PGV Wandeling (kort)

Datum: 
 zaterdag 11 november 2023
Tijdstip: 
 09:30
Locatie: 
 Parkeerplaats Dennenlaan

Zaterdag 11 november 2023 is er weer een wandeling van ca. 8,4 km. georganiseerd, bestemd voor iedereen die graag meewandelt.

Starttijd:  09.30 uur.  Startpunt: aan de Dwarsweg - omgeving Overberg tussen het voormalige ‘boefjeskamp’ en Camping De Ossenberg. Waar je rechtsaf de Achterweg op kunt, is links een kleine parkeerplaats voor fietsen en een paar auto’s. Wie op de fiets wil gaan en de weg niet weet, kan zich om 09.15 uur (!) vervoegen op parkeerplaats NS Veenendaal West (zuidzijde, kant Rederijkers). Iemand van de werkgroep gidst je dan op de fiets naar de startplek aan de Dwarsweg.

Route: tijdens de wandeling wordt vanaf het startpunt naar de Bergweg gelopen en overgestoken; daarna richting Amerongen. Vervolgens langs de Leeuwenkuil, dan weer richting Bergweg en via de Veenendaalse kant terug naar het vertrekpunt. Onderweg wordt er kort gepauzeerd. Neem zelf iets te eten of drinken mee.

Opgeven voor deze wandeling kan tot vrijdagavond 10 november 20:00 uur per mail aan: zw-wandelgroep@pkn-veenendaal.nl of telefonisch deze keer bij Geert Flobbe 0625577943  Bij het opgeven s.v.p. je 06 nummer vermelden.
 

terug