Predikant - Rob van de Wetering Predikant - Rob van de Wetering
Mijn naam is Rob van de Wetering (1972), sinds oktober 2022 verbonden als predikant aan Wijkgemeente De Open Hof. Hiervoor was ik als pastoraal werker actief in de Protestantse Gemeente Velp en daarvoor heb ik ruim twintig jaar gewerkt in het bedrijfsleven. Met mijn gezin woon ik in Veenendaal-West. Naast mijn kerkelijke activiteiten geniet ik van fotografie, wandelen en cultuur.

Graag wil ik u of jou ontmoeten voor een persoonlijk gesprek. Neem gerust contact op, als je ergens tegenaan loopt en het fijn vindt als iemand even naar je luistert en met je meedenkt. We kunnen samen een Bijbeltekst of gedicht lezen en/of bidden. En dat geldt niet alleen in crisissituaties, zoals bij problemen rondom gezondheid, relaties of werk. Ook bij zingevings- of geloofsvragen ben je van harte welkom en niet te vergeten…als je gewoon iets leuks wilt delen.

Bij dat alles mogen we geloven dat we er niet alleen voor staan, want Jezus heeft gezegd: “…waar twee of drie mensen in mijn naam samen zijn, ben Ik in hun midden.”
 
terug