zaterdag 9 maart 2024

(V.I.S.) PGV Wandeling - o.a. Amerongse Berg

Datum: 
 zaterdag 9 maart 2024
Locatie: 
 Dwarsweg Overberg tussen voormalige 'boefjeskamp' en camping Ossenberg

Zaterdag 9 maart 2024 zorgen we weer voor een korte wandeling (8,5 km). Deze wandelingen organiseren we vanuit Zuid-West, maar zijn bestemd voor iedereen die graag met ons mee wandelt.

We starten om 9.30 uur. Zorg dat je op tijd bent. Ook deze keer starten en eindigen we weer aan de Dwarsweg omgeving Overberg. Om precies te zijn tussen het voormalige ‘boefjeskamp’ en de camping Ossenberg. Waar je rechtsaf de Achterweg op kunt is links een kleine parkeerplaats voor fietsen en een paar auto’s.

We steken bij de wandeling de Bergweg over en lopen verder in zuidelijke richting. Waar vroeger de clubkinderen van de Goede Reede hun kamp beleefden (Onse Bliscap) steken we weer de Bergweg over. Dan lopen we naar de Eenzame Eik waar we een korte pauze nemen. Denk zelf aan iets te eten of drinken. Aan het eind kunnen we koffie drinken op camping de Ossenstal.

Opgeven voor deze wandeling kan tot vrijdagavond 8 maart 20:00 uur per mail aan: zw-wandelgroep@pkn-veenendaal.nl. of telefonisch deze keer bij Geert Flobbe 0625577943
Bij het opgeven s.v.p. je 06 nummer vermelden. Is reuze handig als we op de valreep nadere informatie kwijt willen.

 

terug