Nieuws Nieuws
Op deze pagina kunnen we als gemeenteleden van Wijkgemeente De Open Hof activiteiten met elkaar delen. Zijn er initiatieven waar we (nog) niets van weten? Laat het weten via webmaster.openhof@pkn-veenendaal.nl zodat ieder hiervan kan meegenieten.
 
Voor in de agenda... Voor in de agenda...
V.I.S. (vh.V&T)  Het programma voor seizoen 2020-2021 is klaar. De activiteiten staan vermeld in de agenda
 
Open Huis in de Open Hof Open Huis in de Open Hof
Om tegemoet te komen aan de behoefte die er leeft om de kerk te kunnen bezoeken houden we wekelijks op donderdag 'Open Huis' in de 'Open Hof' waar u van harte welkom bent en waar ook weer gezellig koffie en thee kan worden gedronken.
 
lees meer »
 
Wist u ... Wist u ...
... dat er op 'Orgelnieuws.nl' een uitgebreid artikel staat over de verplaatsing van het orgel naar De Open Hof? Leuk om te lezen!
Klik hier voor de link naar de website.
 
Kaart & kaars.... Kaart & kaars....
 
lees meer »
 
Open Huis in de Open Hof Open Huis in de Open Hof
Het was een rustige start op 18 juni. De aanwezige gasten hebben het erg gewaardeerd weer in de kerk te kunnen zijn. Er zijn fijne gesprekken gevoerd en ook van de gelegenheid om een kaarsje aan te steken werd gebruik gemaakt. Weet u/je ook heel hartelijk welkom op de donderdagmorgen.
 
Een teken van verbondenheid Een teken van verbondenheid
Vanuit de kerkenraad een 'teken van verbondenheid' voor alle gemeenteleden van Wijkgemeente De Open Hof. 
Een prachtige kaart die veel mensen verraste. Dit werd zeer gewaardeerd, hetgeen bleek uit tal van positieve reacties.  De gedachten achter de kaart.......
 
lees meer »
 
Archief nieuwspagina Archief nieuwspagina
Oudere berichten kunt u terugvinden via deze link.