Aangescherpte maatregelen Aangescherpte maatregelen
Om meer gemeenteleden uit te kunnen nodigen, zal de 12-plus in haar eigen ruimte blijven. De ouders van de kinderen van de kindernevendienst melden hun kinderen aan via Kerktijd.nl. 

Het is van belang voor het kunnen vullen van de 30 beschikbare plaatsen dat de kinderen van de kindernevendienst (niet de 12-plussers) worden toegevoegd aan het account van de ouders op Kerktijd.nl. 

Dus: als er tot nu toe 2 personen in het account vermeld stonden, dan moeten daar nu de kinderen bij worden geteld. Hebben de ouders één kind op de KND, dan wordt het aantal verhoogd naar 3. Hebben zij 3 kinderen in de KND, dan wordt het aantal verhoogd naar 5.

Dat is een éénmalige handeling en het is niet de bedoeling dat dit per zondag worden aangepast. De uitnodigingen worden verstuurd op basis van het maximaal aantal uit het gezin dat deel kan nemen aan de dienst. Pas ná het ontvangen van de uitnodiging moet het aantal worden aangepast ingeval niet iedereen naar de kerkdienst gaat. Zodra u zich heeft  aangemeld voor de dienst, kunt u in de bevestiging die u vervolgens krijgt, het aantal naar beneden bijstellen. Naar boven bijstellen kan niet, dat kunnen alleen de beheerders.

 
terug