zondag 4 februari 2024

Laagdrempelige Ontmoetingsdienst - Oost

Datum: 
 zondag 4 februari 2024
Tijdstip: 
 11:00 uur
Locatie: 
 Het Ontmoetingshuis - Spiesheem 54 -Veenendaal

Deze keer beginnen we met een spannend spel! Ken jij de waarheid?
Weet jij wat waar en niet waar is? En hoe zeker ben je daar dan van? De kern van je geloof – Jezus – moet wel echt waar zijn, want anders verliest je geloof al zijn kracht.
Stel je voor dat Jezus niet is gestorven en weer opgestaan ...... dan heeft God toch ook niet écht gewonnen van de dood. God is niet mens geworden om jou en mij alleen maar te inspireren of om ons een wijze lessen te leren?
Nee, Jezus is gekomen om ons te redden! En in dat opzicht is deze boodschap best zwart-wit...... maar moeten wij dan ook zwart-wit in ons eigen leven staan? Zoals de samenleving er soms uit lijkt te zien...... Jezus laat ons zien dat je ook anders in het leven kunt staan. Dat er ruimte is voor anders denken, voor een andere mening, een ander gevoel en nuances. Jezus wil dat jij de waarheid over God en over jezelf leert kennen en dat je geen god speelt: niet in je eigen leven maar ook niet in het leven van anderen.

Benieuwd naar die waarheid? Je bent van harte welkom! En…. neem gerust anderen mee!
 Gemeentewerk Sectie 2-Wijk Oost 
We werken samen aan het gemeentewerk in Sectie 2, Wijk Oost, dat via de zgn. ‘2 Sporen’ gaat: 
Spoor 1: de activiteiten in de wijk, onder en met de leden van onze Wijkgemeente De Open Hof.
Spoor 2:  het missionaire werk (in met name Oost), dat we vanuit De Open Hof doen, samen met de Chr. Ger. Bethelkerk en de Baptistengemeente onder de noemer ‘Bloei in Oost’.

Neem voor vragen en opmerkingen contact op met Pieter Mol (Ouderling Sectie 2)
E-mailadres: pieter.mol@pkn-veenendaal.nl
 

terug