Kookkring De Open Hof Kookkring De Open Hof
Mogen wij ons even voorstellen?  Wij zijn een kookkring van Wijkkerk De Open Hof, een 'werkgroep' vanuit Kerk Binnenstebuiten. Wij verzorgen maaltijden voor mensen binnen en buiten onze kerkelijke gemeente, die dit voor een korte periode kunnen gebruiken (voor langere periode zijn er al instanties).  De maaltijden zijn gratis.

Er zijn tal van mogelijkheden waarbij de kookkring uitkomst kan bieden. Het is vooral bedoeld als ondersteuning en omzien naar elkaar.  Weet u iemand of wilt uzelf van onze dienst gebruik maken?  Mail naar:   kookkring.openhof@pkn-veenendaal.nl 
Reactie van een gemeentelid van De Open Hof:

Na de val en mijn gebroken pols kwam de verrassing. Ik was n.l. het eerste slachtoffer, of moet ik zeggen de geluksvogel, die verrast werd door de pas opgerichte kookklub van de Open Hof.  Elke dag een warme maaltijd thuisbezorgd.  Het eten was heerlijk, elke dag weer een verrassing wat zal het zijn.  Maar wat ook heel belangrijk was, iedere dag even iemand zien en een praatje. Dank jullie wel lieve mensen.

Ook de kaarten die ik ontving waren een oppepper, zo veel mensen die aan me dachten. Dank aan allen die met me mee leefden, het heeft me zo goed gedaan.  Fijn om even van dichtbij de gemeenschap van de Open Hof en Gods nabijheid te mogen ervaren.
Hier word je stil van. 

Een warme groet!
Kokers gezocht - van je talent een gave maken!
Er zijn mensen, misschien ook wel in uw omgeving, die af en toe en voor korte tijd geholpen zouden zijn met een maaltijd. Deze mensen willen wij, als gemeente, graag ondersteunen. Daar hebben we uw hulp bij nodig.  

Vindt u het leuk om te koken en wilt u zo nu en dan grotere porties koken zodat er iemand kan mee-eten van uw maaltijd? Geef u dan op! We vragen geen keukenprinsen en -prinsessen, maar mensen die graag  koken en daarmee anderen willen helpen.  

Hoe vaak u kookt of voor hoeveel personen?  1x per week, 1x per 14 dagen, of 1x per maand, voor 1 persoon of voor maximaal 4 personen en op welke dag? Dat alles mag u zelf bepalen en met ons overleggen. Hoe meer aanmeldingen, hoe meer mensen we samen kunnen helpen.

Inmiddels zijn we met 5 kokers. Helpt u ook mee?
U kunt zich opgeven bij Erna van der Net (06-48803201) of Erna Slok (06-36367689)

Hartelijk bedankt namens Kerk Binnenstebuiten
John, Lukas, Wendy, Jaap, Ingrid, Jacolien, Erna en Erna.
terug