Koffiegroep De Open Hof Koffiegroep De Open Hof
De kerkdeuren kunnen weer wijd open…wat een herademing 😊.
Natuurlijk: voorzichtigheid blijft hoog in het vaandel om een eventuele covidbesmetting te voorkomen. De ontmoeting voor, tijdens en na de viering kan weer plaatsvinden: daar zijn we erg blij mee.

Na de dienst is er ook weer voldoende ruimte om elkaar te spreken onder het genot van koffie of thee. Na een periode van improvisatie voor het koffiemoment buiten in de open lucht en in de gymzaal, kunnen we nu weer terecht in De Hofzaal, elkaar weer spreken en ontmoeten rondom een tafel.

We hebben een fijn team van 'koffie-engelen'. Volgens een rooster draaien zij de voorbereiding en het uitserveren, met het opruimen nadien. Hoewel de groep goed gevuld is, kan het zijn dat jij dit toch ook een leuke manier vindt om bekend te raken binnen de kerk en zo nog meer mensen te ontmoeten: neem dan contact op met Marjan: koffiegroep.openhof@pkn-veenendaal.nl

Graag zien we je bij de koffie
 
juli 2022

KOEKje-bij-de-koffienieuws
Al vele zondagen worden we verrast: welk koekje krijgen we vandaag bij de koffie?

Dit initiatief is in het verleden gestart als een ‘knipoogje’ naar de koffiedrinkers. Vele jaren wordt er enthousiast een vrijwillige bijdrage gegeven. De een vindt het leuk om te bakken, de ander gunt het de supermarkt of de warme bakker en we ontvangen soms ook een envelopje: ieder kan doen wat bij hem/haar past.

Moet deze bijdrage …nee natuurlijk niet…’de kerk’ geeft  ook een koekje-bij-de koffie; dat zijn de kleine verpakte horecakoekjes… ook lekker. Misschien vind je het gewoon leuk of gezellig of is er een aanleiding om te trakteren en dus in te schrijven > wees welkom!  

Op de tafel bij de suiker&melk&koek, ligt ook het inschrijfformulier.
Je kunt met meerderen intekenen. We rekenen per zondag op ongeveer 70 personen. In jouw betreffende week ontvang je een ‘herinnering’.

Zoete groet 😊
 
terug