Hulp in Praktijk Hulp in PraktijkOok in Veenendaal zetten vrijwilligers zich in voor buurtgenoten die er alleen voor staan. Zij bieden hulp aan mensen die dat nodig hebben, ongeacht hun cultuur of religie. HipHelpt koppelt een hulpvraag van mensen aan vrijwilligers die zich willen inzetten voor buurtgenoten bij het leven van alledag. Denk daarbij aan praktische hulp, zoals een klusje in huis of met boodschappen doen bijvoorbeeld. Maar ook sociale hulp, want iedereen heeft behoefte aan een praatje op z'n tijd.

De vrijwilligers komen uit de verschillende kerken in Veenendaal. Ook vrijwilligers vanuit onze Protestantse Gemeente Veenendaal helpen mee. Onze diaconie ondersteunt HipHelpt financieel en heeft contactpersonen voor de vrijwilligers in beide wijkgemeenten.

Wil jij beschikbaar zijn voor je medemens, door buurtgenoten te helpen wanneer zij niet op anderen kunnen terugvallen? Meld je dan aan als hulpbieder bij HipHelpt.

Als hulpbieder kun je zelf bepalen welke hulp je aanbiedt, wat past bij jouw talenten. Ook kun je elke keer bepalen of je een klus aanneemt. Net wanneer het jou schikt. Voordat hulpvragen jou bereiken, worden ze eerst door een HipHelpt-medewerker in behandeling genomen en afgebakend tot een geschikte HipHelpt-hulpvraag. Zo brengen we vraag en aanbod bij elkaar.

De contactpersoon voor De Open Hof is José Engel. Je kunt contact met haar opnemen via e-mail (jose.engel@niezing.com)

Website: https://hiphelpt.nl/veenendaal 
terug