donderdag 18 mei 2023

Hemelvaartsdag - Fietstocht en Openluchtdienst

Datum: 
 donderdag 18 mei 2023
Tijdstip: 
 08.15 uur start fietstocht en 09.30 uur start Openluchtdienst
Locatie: 
 Fietstocht start bij de Petrakerk - Openluchtdienst is in De Meent


De viering begint om 9.30 uur en wordt geleid door ds. Rob van de Wetering (De Open Hof) en Anne Stelma-Ribberink (Kerkelijk werker Petrakerk).

Het thema: Kracht uit de hemel.
Voor de kinderen (we hopen op vele!) is deze dienst ook altijd een ware happening...  De kinderen kunnen tijdens de dienst een Hemelvaart kleurplaat of een puzzelplaat maken. Deze kunnen zij vooraan ophalen voorafgaand aan de dienst. Aan alle ouders de vraag: Neem iets stevigs mee waarop de kinderen hun papier kunnen leggen.
Na de dienst drinken we samen koffie, thee of fris met iets lekkers erbij. En voor wie gezellig wil picknicken: neem gerust een kleed mee, wat broodjes, iets te drinken, etc..

Ook is er weer voorafgaand de welbekende fietstocht. We rijden een prachtige route van ca. 1 uur, in een rustig tempo. We verzamelen ons bij de Petrakerk en vertrekken vanaf hier exact 8.15 uur, om zodoende ca. 9.15 uur bij De Meent aan te komen. Aansluitend vindt hier de openluchtdienst plaats.
Fiets je ook mee? Gaaf! En… vier je ook mee? Nóg mooier! Graag ontmoeten we je dan ook. En vraag ook een ander mee! Mét elkaar zien we uit naar een gezegende viering en aansluitend een gezellig samenzijn.
 

terug