Gemeenteweekend 2024 Gemeenteweekend 2024
 
21 september 2023
Beste allemaal,

Wat fijn dat we zoveel positieve reacties kregen op het gemeenteweekend (vrijdagmiddag 31 mei tot zondagmiddag 2 juni 2024 op Camping Elperhof in Schoonloo (Drenthe).

We hebben al veel aanmeldingen gekregen. Op dit moment is er voor een dame nog een plek op een tweepersoonskamer en zijn er nog 2 vierpersoonskamers beschikbaar in het huis.  En verder voldoende sta-plaatsen om zelf met de tent of caravan te komen (zie hier de plattegrond).

De huidige inschrijvers zijn over het algemeen wat jonger. We hopen dat ook de wat oudere gemeenteleden er over na willen denken om mee te gaan. Het is immers een gemeenteweekend.

Zou je er wel bij willen zijn, maar niet een heel weekend? Je bent ook welkom voor een dag(deel). Misschien past dat?!? En mocht het vervoer een probleem zijn, dan denken we graag mee over een oplossing.

Heb je vragen? Wil je je aanmelden?
Neem contact met ons op via gemeenteweekend.openhof@pkn-veenendaal.nl of via 06-20 48 95 08 (Wendy) of 06-48 02 72 14 (Dirma)

14 september 2023
Een gemeenteweekend?
Zou het niet mooi zijn als we dat eens zouden doen? Gezellig samen zijn in een heel andere omgeving?
Dat kan: van vrijdagmiddag 31 mei tot zondagmiddag 2 juni 2024.

Wat is de bedoeling?
De plek voor dit weekend is Camping Elperhof in Schoonloo (Drenthe). Je kunt er terecht met je tent of caravan en er zijn accommodaties (samen) te huur (zie hier de plattegrond) De prijzen variëren, vraag ons er naar.
Op de camping is er een fraaie receptie met een koffiecorner en de mogelijkheid om broodjes of warme maaltijden te bestellen. Verder is er o.a. een dierenweide, een speelveld, een overdekte kampvuurplaats en een zwemplas.

We willen een goede tijd samen hebben, waarin van alles kan, en niets moet.
Wij organiseren zaterdagavondvermaak bij het kampvuur en een hagenpreek op de zondag.
En verder is er ruimte om zelf je tijd in te vullen, bijvoorbeeld door weer eens bij te praten, door het ontmoeten van nieuwe mensen of door ter plekke met een groepje op eigen initiatief iets te ondernemen. Kortom: voor ieder wat wils.

Dus, pak uw/jouw kans en ga mee! Dan kan ‘Een gemeenteweekend?’ veranderen in ‘Ons jaarlijkse gemeenteweekend!’.

Wil je meer informatie?
Mail ons via: gemeenteweekend.openhof@pkn-veenendaal.nl   
Je kunt hier de poster downloaden.

Met een hartelijke groet, 

Wendy van Schelven (06-20 48 95 08)
en Dirma van de Wetering (06-48 02 72 14)

 
terug