Fietsclub De Open Hof Fietsclub De Open Hof
Binnen De Open Hof zijn een aantal gemeenteleden met elkaar in contact gekomen door een gezamenlijke hobby, namelijk: wielrennen / mountainbiken. Er heeft zich een fietsgroepje gevormd dat via een WhatsAppgroep contact met elkaar heeft en afspreekt om met elkaar te gaan fietsen. De groepsgrootte varieert per keer en daarmee varieert de snelheid van de fietstocht per rit.

Van harte welkom om je ook aan te sluiten!!  Mail je 06 nummer naar Pieter Mol of Marga Schoeman.
Zij voegen je dan toe in de WhatsAppgroep.

► pieter.mol@pkn-veenendaal.nl 
► margaschoeman@hotmail.com

Is Fietsclub De Open Hof ook voor E-bikers?
Deze vraag is inmiddels al een aantal keer gesteld en via via bij ons terecht gekomen. Jazeker is dit ook voor e-bikers!  Fijn dat er belangstelling voor is!

Het is echter alleen niet handig dat e-bikers met de wielrenners mee rijden. Wielrenners hebben nu eenmaal een veel hoger tempo. Daarom zullen we voor de e-bikers een aparte whatsapp groep creëren waarin men met elkaar kan afspreken om gezellig samen te fietsen met misschien zo af en toe wel een lekker bakje koffie/thee of een ijsje onderweg. Doen de wielrenners ook 😉.

We hopen dat er door het samen fietsen leuke (wellicht nieuwe) contacten en verbinding met elkaar zal ontstaan. Mail je mobiele nummer door naar Pieter Mol pieter.mol@pkn-veenendaal.nl of Marga Schoeman diakenschoeman@gmail.com.
Hopelijk ontstaat er een grote groep!

Met een sportieve groet,  
Jan Pieter van Schelven, Joost Preusterink, Marga Schoeman, Marion Ramaker, Pieter Mol en Wouter Wieldraaijer 
 
terug