Webversie PGV-app Webversie PGV-app
Een prachtige aanvulling op de PGV-app waarmee de Kerkapp nóg toegankelijker en gebruiksvriendelijker is gemaakt voor wie: een groot scherm fijner vindt - berichten typen op een smartphone maar gepriegel vindt - liever een toetsenbord gebruikt - tegen het gebruik van allerlei apps op zijn/haar smartphone is.
Kortom: Voor u, voor jou, voor iedereen!!

Op de welkomstpagina van de website staat in de rechterkolom, net onder de kerkdienst en de link naar kerkdienstgemist.nl de button / link waarmee je naar de webversie van de app gaat.Ga je via je mobieltje naar de website, dan scroll je naar beneden, want daar staan de items van de rechterkolom onderaan op de welkomstpagina.Als je al gebruik maakt van de PGV-app op je telefoon, dan log je op de webversie gewoon in met hetzelfde emailadres en het wachtwoord waarmee je je ook in de PGV-app hebt aangemeld. En anders registreer je je in de webversie met je emailadres en een wachtwoord. Hieronder staat dezelfde button / link als onder Kerkdienstgemist.nl staat.
Via die button kun je naar de webversie van de app gaan, maar het is goed om eerst even twee uitlegvideo's te bekijken. Het ene gaat over de webversie zelf en het andere over hoe je je daar kunt registreren. 

DOE JE MEE?!!!  TOT ZIENS IN DE APP!

Mocht je na al deze uitleg alsnog iets te vragen hebben, stuur dan een mail naar:
pgv-app.openhof@pkn-veenendaal.nl
 
terug