Storing kerkdienstgemist.nl treft belijdenisdienst Storing kerkdienstgemist.nl treft belijdenisdienst

Door een storing bij kerkdienstgemist.nl op donderdagavond 30 april, is een gedeelte van de belijdenisdienst van Anne van der Net niet uitgezonden. Mensen die de dienst vanuit huis meebeleefden hebben hier veel hinder van ondervonden. In de kerk zelf liet de techniek ons niet in de steek en hebben we niets gemerkt van de storing. Als gevolg van de storing is bovendien alleen het laatste gedeelte van de dienst terug te kijken. Geluk bij een ongeluk betreft het precies het gedeelte waarin Anne van der Net in het openbaar belijdenis doet van haar geloof. Dit is terug te kijken via kerkdienstgemist.nl door op deze link te klikken.

Doordat de storing klaarblijkelijk alleen het TV-gedeelte van kerkdienstgemist.nl heeft geraakt, is de dienst wel in zijn geheel terug te luisteren. Ook dat gaat via kerkdienstgemist.nl. U moet dan alleen kiezen voor [beluister de audio uitzending] zoals in onderstaande afbeelding aangegeven met de pijl
 Ondanks de verstoring was het toch de best bekeken online uitzending tot nu toe. Vlak na de storing op het moment van de belijdenis zelf waren er op de piek 153 logins op de kerk-TV en 74 logins op de kerk-radio (alleen audio). De statistieken geven aan dat in totaal 292 mensen minimaal 10 minuten met ons (en dan vooral met Anne) verbonden zijn geweest. Daarnaast was de dienst op het moment waarop deze afbeelding is gemaakt ook al 120 keer teruggeluisterd of gedownload.
 


 
terug