De Open Hof Soos De Open Hof Soos
Algemene informatie over de Open Hof Soos

Van harte welkom op de soosmiddagen die om de week in De Open Hof worden gehouden van 14.30 tot 16.00 uur (klaverjassers komen om 14.00 uur). Koffie & thee staan klaar, spelletjes – klaverjassen – sjoelen of gewoon even bijpraten…het kan allemaal. 

Kom eens kijken, het is altijd weer gezellig, en drink een kopje thee of koffie mee. Alleen even binnenlopen om sfeer te proeven: mag ook! We zien u graag!

En…. er is geen leeftijdsgrens. Jong of oud, iedereen is welkom en men ontmoet elkaar graag! 
Is zelfstandig komen een probleem? Neemt u dan u contact op met Hilde van Tergouw: 0318-516833.

Hartelijke groet,
Hilde, Bertha en Els.

Voor algemene informatie over de soos: soos.openhof@pkn-veenendaal.nl
 

Zomersoos  2023

In de maanden juli en augustus zijn we weer iedere week op de dinsdagmiddag te gast bij Corrie van Beek in haar mooie en gezellige tuin. Van 14.30-16.00 uur klaar met koffie en thee met iets lekkers er bij.

Het is altijd weer gezellig om elkaar daar te zien, een rondje door de tuin te maken en bij te praten. De tuin biedt voldoende schaduw op warme dagen. Bij regen gaat de soos niet door. We zijn blij met de gastvrijheid van Corrie en zien u graag komen, een mooi ritje met de fiets of de auto.  Adres: Stationsstraat 63.

Inlichtingen omtrent vervoer: Hilde van Tergouw. Tel 0318-516833

Met een groet van Bertha, Els en Hilde
 

Terugblikje zomersoos  2022

De Zomersoosmiddagen in de gezellige en mooie tuin van Corrie van Beek waren ook dit jaar een succes. In het warme weer zocht een wisselend gezelschap verkoeling onder de bomen. Een goede gelegenheid elkaar te ontmoeten in de zomerse tuin vol bloeiende bloemen en rijpende druiven en bramen.


 
terug