Commissie Ondersteuning Beleid Commissie Ondersteuning Beleid


Wat fijn... al die reacties in de bloesemboom! Woorden en ideeën daaruit zijn verwerkt in deze duif, die voortaan bij alle berichten van onze Commissie Ondersteuning Beleid (C.O.B.) zal komen te staan.

Centraal in de duif staat 'aandacht' (het jaarthema uit het beleidsplan), maar er staan ook andere reacties in die u misschien op een nieuw idee brengen. Of u ziet woorden die u heel belangrijk vindt. Laat het ons weten via: cob.openhof@pkn-veenendaal.nl 

En is het lastig om alle woorden goed te kunnen lezen?  U kunt de duif hier ook in pdf bekijken of downloaden en printen.


 


DE BLOESEMBOOM

De bloesemboom stond een aantal zondagen in koffieruimte ‘De Hof’!

De bloesemtakken verwijzen naar ons als gemeente: we willen graag een bloeiende gemeente zijn. Bloesemtakken hebben wél verzorging nodig: zon en water, anders komen de knoppen niet uit en verdorren de takken. En dat is in onze gemeente net zo!!   

Veel gemeenteleden hebben na de dienst tijdens de koffie een kaartje in de bloesemboom gehangen naar aanleiding van onze vraag: wat vinden jullie belangrijk als we het hebben over ‘Omzien naar elkaar’? Op welke manier kunnen we dit met elkaar doen? Aan welke activiteiten hebben jullie behoefte? Schrijf ze op!   

De Commissie Ondersteuning Beleid zal met deze ideeën, samen met u en jullie, de komende periode aan de slag gaan. Ideeën kunnen ook rechtstreeks aan de commissie worden gestuurd: cob.openhof@pkn-veenendaal.nl

 
terug