Club De Open Hof Club De Open Hof
Hoi jongens en meisjes!

Zit je op de basisschool en hou je ervan om samen te knutselen, spelletjes te doen enzovoort? 
Kom je dan ook bij ons op club?!

We gaan één keer per week weer iets leuks doen op
  • dinsdagavond - 18:45 - 19:45 uur - groep 6, 7 en 8
  • woensdagavond  - 18:30 - 19:30 uur - groep 3, 4 en 5
Je kunt je aanmelden of je vragen stellen via: club.openhof@pkn-veenendaal.nl of jeugdouderlingen.openhof@pkn-veenendaal.nl   

Groetjes en hopelijk tot snel!! 😊
Tessa, Siska, Danielle, Ria, Annette en Amanda 
 We zoeken nog mensen 
....  die het leuk vinden om  samen met een van ons een clubavond te begeleiden. 

Vind je het fijn om creatief bezig en werk je graag met kinderen?  Dan is het misschien iets voor jou om 1 keer per 2 weken een uurtje een aantal kinderen van de basisschool een leuke avond te bezorgen. We gaan onder andere knutselen, koken, bakken, spelletjes spelen en heel veel plezier maken. Aan het einde van het seizoen hebben we dan ook nog eens ons oergezellige kampweekend. 

Wil je er meer over weten? Neem dan contact op met de clubleiding door een mail te sturen naar bovengenoemde adressen. 
 ALGEMENE INFORMATIE OVER CLUB DE OPEN HOF

Voor wie zijn de clubavonden
Voor de kinderen van de Open Hof worden clubavonden georganiseerd. Deze avonden van een uurtje, verdeeld over de dinsdag en de woensdagavond, zijn voor basisschoolleerlingen van groep 3 tot en met groep 5 en groep 6 tot en met groep 8. Via de lijst van het kerkelijk bureau worden kinderen van 6-12 jaar uitgenodigd. Mocht er nog ruimte in de groepen zijn, dan zijn ook vriendjes van deze kinderen welkom.

Hoe zien de clubavonden eruit
Elke clubavond wordt begonnen met een gebed, een bijbels verhaal en/of een gedicht. Daarmee wordt aangegeven dat de club niet zomaar een club is. Dat de kinderen zich vervolgens enthousiast op het 2e gedeelte van de avond storten is natuurlijk geen geheim. In dit tweede gedeelte kunnen de kinderen zich creatief uitleven op allerlei knutselwerk en/of gezamenlijk een spel doen of aan een sportiviteit meedoen.

Startzaterdag
Het clubseizoen begint half september rond de “startzondag” op een zaterdag. Onze zogenaamde startzaterdag met vaak een speurtocht of een spel, daarna volgen wekelijks de clubavonden, uitgezonderd van de schoolvakanties. Vlak voor de kerstvakantie hebben wij onze gezellige Kerst-in. Een kerst knutselmiddag op zaterdag. Waar we gezellig samen zijn, knutselen, eten, zingen en luisteren naar een mooi kerstverhaal.

Clubkamp
Aan het einde van het clubseizoen, zo begin april, gaan wij, een aantal enthousiaste vrijwilligers, nog tenslotte met alle kinderen op een geweldig kampweekend in de bossen van Otterlo. Dit weekend begint dan vanaf vrijdagavond met 2 spellen en een kampvuur. Op zaterdag gaan we in de ochtend lekker knutselen vaak in het thema van het kamp, in de middag hebben we dan meestal een zeskamp en natuurlijk in de avond de bonte avond. Op zondag is het dan na het ontbijt natuurlijk de kamers opruimen en daarna volgt het geweldige spel, Levend Stratego. Als afsluiting van weer zo geweldig kamp is er de kampdienst, met ouders en kinderen. Altijd mooi verzorgd door de dominee.
We hebben als club De Open Hof een eigen Facebookpagina!   Neem dáár ook eens een kijkje!  


 
terug