Bloemencommissie Bloemencommissie
De bloemencommissie is een enthousiaste groep mensen die met veel plezier zorgt voor het boeket dat zondags in de kerk staat en na afloop met een groet van de gemeente naar een gemeentelid gaat. 

Dat is echter niet het enige dat zij doen. Bij diensten in bijzondere periodes van het kerklijke jaar  is er ook vaak een mooie, passende bloemischikking. 


Dan kunt u denken aan de Adventstijd en Kerst waarbij vaak een thema is en waarin meestal wordt samengewerkt met de kindernevendienst. Op de zondagsbrief en op de beamer wordt dan ook de uitleg van de bloemschikking vermeld. Of de 40-dagentijd en Pasen. Maar ook op Biddag en Dankdag staat er een passende schikking.Met Eeuwigheidszondag wordt er mooie, ingetogen schikking gemaakt op de tafel met kaarsen die door nabestaanden van diegenen die in het afgelopen kerkelijk zijn overleden worden aangestoken. En de vele waxinelichtjes voor de overige gemeenteleden. Van de bloemschikkingen worden foto's gemaakt die u kunt vinden in het bloemenarchief. Klikt u hier om daarheen te gaan. 

Wilt u meer weten? Mailt u dan naar:  bloemen.openhof@pkn-veenendaal.nl

 
terug