40-dagenproject 2021 40-dagenproject 2021

Op zondag 16 mei is tijdens een interactieve dienst het 40-dagenproject 2021 voor Netwerk voor jou afgerond met een fantastisch resultaat!

 

 
 


Februari 2021

Er is een informatiebrief beschikbaar over het 40-dagenproject 2021


Deze informatiebrief kunt u hier downloaden en eventueel printen. 

'Netwerk voor jou' komt hierin uitgebreid aan het woord over hun doelstellingen en welke activiteiten zij ontplooien om die doelen te bereiken. Daarnaast vertellen wij u nog wat meer over de actie zelf.

Het is ook mogelijk om de informatiebrief in de kerk op te halen. Dit kan op maandag- en vrijdagochtend tussen 10.00 uur en 11.00 uur.

Tijdens de dienst op zondag 21 februari (de 1e zondag van de 40-dagentijd), komt Stichting Netwerk voor Jou  meer vertellen over het werk dat ze doen. Mocht u vragen hebben over de stichting en haar werk, laat het ons dan gerust weten!  Stuur uw vragen per e-mail naar: 40dagen.openhof@pkn-veenendaal.nl. Ze nemen uw inbreng dan mee in de presentatie!!

Verder zijn we als commissie druk bezig met het activiteitenprogramma en kijken we wat er mogelijk is in de 40-dagen tijd, rekening houdend met de coronamaatregelen. We wachten daarom het persmoment van 23 februari nog even af en hopen u dan 28 februari het activiteitenprogramma te presenteren. Houd hiervoor de website in de gaten.

Hartelijke groet namens de 40-dagencommissie 2021
Scott, Eveline, Erna, Marga en Welmoed


Contactadres:  40dagen.openhof@pkn-veenendaal.nl
 
Januari 2021

40-dagenproject 2021 De Open Hof


Stichting Netwerk voor Jou is gekozen door de diaconie als het goede doel voor het 40-dagen project. Wellicht ben je bekend met Netwerk voor Jou want in deze coronatijd laten ze van zich horen via de krant en social media met diverse acties zoals bijvoorbeeld een kaartje sturen naar eenzame mensen.

In het kort: Netwerk voor Jou biedt hulp en netwerk aan kwetsbare/eenzame inwoners van Veenendaal die weinig of geen netwerk en vaak ook weinig of geen financiën hebben. Het gaat om hele simpele dingen, zoals bij iemand een kopje koffie drinken, samen wandelen, helpen met een klus in huis of in de tuin. Netwerk voor Jou laat zien en ervaren dat iedereen een bijdrage kan leveren aan het welzijn van de medemens in Veenendaal.

Op https://netwerkvoorjou.nl/ lees je meer over de hulpvragen, projecten en de mensen van Netwerk voor Jou.


Graag stellen we de leden van de 40-dagencommissie ook even voor.
Dat zijn: Scott Beijer, Eveline Roseboom, Erna Slok, Marga Schoeman en Welmoed Klomp.
I.v.m. de huidige lockdown beraden we ons nog op geschikte activiteiten en de wijze van communiceren met de gemeente. Via de diverse media zullen we je hierover op de hoogte houden.


Hartelijke groet namens de 40-dagencommissie 2021
Scott, Eveline, Erna, Marga en Welmoed.

 
terug