Kerkdiensten Kerkdiensten
Van april t/m september begint de dienst om 09.30 uur en van oktober t/m maart om 10.00 uur.  Een overzicht van alle kerkdiensten vindt u hier

We lezen uit de Nieuwe Bijbelvertaling en er wordt o.a. uit het nieuwe liedboek gezongen. Er zijn geen liedboeken aanwezig. Alles wordt in principe op de beamer geprojecteerd.
 
Kinderoppas Kinderoppas

Iedere kerkdienst is er oppas voor kinderen in de leeftijd 0-4 jaar. 
 
Kindernevendienst Kindernevendienst

Voor kinderen van 4-12 jaar is er iedere zondag kindernevendienst.
 
Zondagsbrief Zondagsbrief
Iedere zondag wordt er een zondagsbrief gemaakt met de orde van dienst en de mededelingen vanuit de wijk. Deze wordt u uitgereikt door dienstdoende ambtsdragers en het ‘kind van de zondag'. 
 
Kind van de zondag Kind van de zondag
Het kind van de zondag steekt het lantaarntje aan en helpt met collecteren.
 
Gastdames en -heren Gastdames en -heren
U wordt bij binnenkomst welkom geheten door gastdames en -heren. Heeft u vragen over de kerk en alles eromheen, dan kunt u bij hen terecht.
 
Boekentafel Boekentafel
Iedere 2e en 4e zondag van de maand is er de boekentafel met een keur aan boeken voor jong en oud.
 
Bloemengroet Bloemengroet
De bloemen in de kerk (verzorgd door de bloemencommissie) gaan na de dienst als groet naar iemand uit onze gemeente. De kaart uit de hal, die ieder kan tekenen,wordt bij de bloemen gevoegd. 
 
Verkooptafel creatiefgroep Verkooptafel creatiefgroep
Elke 1e zondag van de maand worden er leuke dingen gemaakt door de creatiefgroep, verkocht. Iedere week staan er kaartenmolens met mooie kaarten in de hal.
 
Koffie drinken Koffie drinken
Iedere zondag na kerktijd is er gelegenheid om onder het genot van koffie, thee of fris met een koekje nog even gezellig met elkaar te praten. De kinderen kunnen zich vermaken in de gymzaal.