Zangers gezocht!! Zangers gezocht!!
Zangers gezocht voor het Open Hof virtueel koor! 

Beste gemeenteleden,

Hoe mooi is het om, zeker in deze tijd, binnen De Open Hof verbinding en bemoediging te ervaren! Het lijkt ons geweldig om dat te doen in de vorm van een virtueel koor van jonge(re) en oude(re) gemeenteleden waarmee we een lied opnemen voor (in ieder geval) Kerst. Vandaar dat we zangers en zangeressen zoeken.


Het werkt als volgt:

We nemen samen het lied op ‘In ons hart geboren’  Klik hier om dit mooie lied van SELA te beluisteren!

U krijgt 3 december een oefenbestandje met muziek voor uw stempartij aangeleverd. Vervolgens gaat u uzelf (alleen of samen, coronaproof) uiterlijk 12 december opnemen via uw mobieltje, terwijl u via een oortje de muziek hoort. Een stapsgewijze beschrijving zit bij uw bestandje.

Lijkt het u leuk om mee te doen? Geef u uiterlijk woensdag 2 december op bij Wendy of Dirma onder vermelding van de stempartij (bv. sopraan of tenor) die u zingt.

Let op!
  • Er kunnen maximaal 20 opnames worden verwerkt. Wanneer er meer aanmeldingen zijn, letten we op de volgorde van aanmelden.
  • Wanneer u zich opgeeft, gaat u akkoord met plaatsing op YouTube (openbaar) en FB De Open Hof.
  • Is meezingen niets voor u, maar wilt u deze actie wel financieel steunen, dan wordt dat zeer gewaardeerd. U mag uw bijdrage dan in een envelop in de collecte doen of u kunt het overmaken op rekeningnummer NL70 RABO 0395.1388.68 van de PGV o.v.v. ‘virtueel koor DOH’.
We hopen op enthousiaste reacties!

Een hartelijke groet,

Wendy van Schelven, wendy@van-schelven.nl, 06-20489508
Dirma van de Wetering, robendirma@outlook.com, 06-48027214
 
terug