WELKOM!! tot 4-1 WELKOM!! tot 4-1
U bent van harte welkom!!

Hier, op de website van Wijkgemeente De Open Hof, maar vooral ook (weer) in onze Wijkkerk De Open Hof!
Wijkgemeente de Open Hof is een gemeente die haar missie wil uitdragen: uitnodigend zijn, missionair en ten dienste van elkaar en onze medemens.

Als Wijkgemeente De Open Hof maken wij, samen met Wijkgemeente ZuidWest, deel uit van de Protestantse Gemeente Veenendaal. Op de website van de PGV kunt u veel informatie vinden over onze Gemeente. Niet alleen op bestuurlijk en financieel gebied, maar ook  over de gezamenlijke bovenwijkse activiteiten, het kerkblad Samen Eén en meer zaken. 
Kerkdiensten

Naar aanleiding van de huidige 'lockdown' heeft de Kerkenraad besloten het dringende advies van diverse overheidsinstanties en de landelijke PKN te volgen en geen gemeenteleden meer uit te nodigen voor het bijwonen van kerkdiensten in Wijkkerk De Open Hof. Met in gang van zondag 20 december t/m zondag 17 januari 2021 zullen de kerkdiensten alleen ONLINE kunnen worden meegevierd via Kerkdienstgemist.nl.
Zolang we de kerkdienst alleen online mee kunnen vieren, vindt u een link naar de zondagsbrief onder de datum van de dienst op deze pagina.  Fijn dat we als gemeenteleden op deze wijze tóch in de viering van de Erediensten met elkaar verbonden zijn! 
De Kerkenraad houdt u op de hoogte van de maatregelen via de mededelingenbrief (laatste update 17/11). 
 
 


Na de Adventskalender, gaan het Pastoresteam van onze beide wijkgemeenten De Open Hof en ZuidWest verder met de wekelijkse berichten. Klik hier voor de bijdrage van de huidige week of op de afbeelding om naar de lijst te gaan. 
 

In de agenda op deze website staan tal van activiteiten vermeld, waarvan veel met een link naar aanvullende informatie. Goed om daar regelmatig een kijkje te nemen, zéker in deze coronatijd waarin veel activiteiten worden afgelast! Ook dát wordt daarin aangegeven. 
 


Op deze website kunt u van alles ontdekken over Wijkgemeente De Open Hof. Kijk bijvoorbeeld eens op de pagina's Op zondag, Kerkenraad, Diaconie, Nieuws en Activiteiten. Op iedere menupagina staat informatie over onze gemeente. Een aantal menupagina's heeft onderliggende pagina's met aanvullende informatie (zoals bijvoorbeeld Kerk Binnenstebuiten onder de pagina Activiteiten). En is de tekst rood, dan is die tekst tegelijk een link naar de bijbehorende gegevens. Ook leiden veel afbeeldingen d.mv. een klik naar de bijbehorende informatie (zoals de afbeelding 'Nieuwsbrief De Open Hof'). Hopelijk vindt u wat u zoekt, zo niet ... laat het de webmasters weten.

De website heeft naast de openbare pagina's ook een besloten gedeelte dat is bestemd voor gemeenteleden en andere belangstellenden die verbonden zijn of zich verbonden voelen met onze gemeente. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig.

De gemeente wenst u, waar dan ook, een goede tijd….

 
terug