WELKOM!! (tot 20-10) WELKOM!! (tot 20-10)
U bent van harte welkom!!

Hier, op de website van Wijkgemeente De Open Hof, maar vooral ook (weer) in onze Wijkkerk De Open Hof!

Wijkgemeente de Open Hof is een gemeente die haar missie wil uitdragen: uitnodigend zijn, missionair en ten dienste van elkaar en onze medemens.

In de dienst is de gemeente er voor alle leeftijdsgroepen. Zo is er in Wijkkerk De Open Hof iedere week oppas voor de allerkleinsten, is er kindernevendienst voor de kinderen op de basisschool en tweewekelijks zijn er 12-plusdiensten voor de jeugd op het voortgezet onderwijs.
♦♦♦  De kerkdiensten beginnen om 10.00 uur en er mogen maximaal 30 gemeenteleden bij aanwezig zijn!  ♦♦♦
Sinds 6 september worden er weer diensten gehouden met gemeenteleden.

Voor het bijwonen voor kerkdiensten door gemeenteleden wordt gebruik gemaakt van een online aanmeldsysteem. Daarvoor hoeft u zich maar één keer te registreren. Daarna wordt u automatisch uitgenodigd via een rouleersysteem. Hetzij door middel van een uitnodigingsmail (waarop u dan binnen 48 uur moet reageren), hetzij door een telefoontje van de beheerder als u zich via het Kerkelijk Bureau heeft aangemeld omdat u geen email gebruikt.

De meest actuele informatie over alles rondom het weer naar de kerk kunnen gaan, het aanmelden (met handleiding) bij Kerktijd.nl, het opgeven van kinderen voor oppas en kindernevendienst, de richtlijnen die in de kerk worden gehanteerd, de rubriek 'vraag en antwoord' enz. vindt u op de websitepagina 'WEER NAAR DE KERK!!'.

Ook nu er weer diensten in kleine bezetting in de kerk worden gehouden, blijft De Open Hof de kerkdiensten online uitzenden via kerkdienstgemist.nl. Fijn dat de gemeente zo met elkaar in de vieringen verbonden is. 

 
Informatie over de kerkdienst, welke predikant er voorgaat enz. vindt u op de pagina 'Overzicht kerkdiensten’. Elke week wordt er een zondagsbrief gemaakt met de liturgie en de mededelingen. Deze wordt voor aanvang van de dienst normaal door onze diakenen aan u uitgereikt. Zolang we in beperkte mate de diensten bij kunnen wonen en verder online de kerkdienst kunnen meevieren, vindt u een link naar de zondagsbrief bij de betreffende kerkdienst. Op deze welkomstpagina ziet u de twee eerstvolgende diensten vermeld. Met een klik op de datum komt u bij de gegevens van de dienst en een link naar de zondagsbrief. Deze kunt u inzien en desgewenst printen.

Graag willen wij, als gemeente, van u weten wat u van deze diensten vindt. Wat valt u op? Wat spreekt u aan? En ook: wat kan beter? Dat kan via de predikant, de scriba of het beamteam, waarvan u de gegevens kunt vinden op de pagina 'Informatie en Contact'.
Om tegemoet te komen aan de behoefte die er leeft om de kerk te kunnen bezoeken houden we wekelijks op donderdag 'Open Huis' in de 'Open Hof' waar u van harte welkom bent en waar u ook gezellig een kopje koffie of thee kunt drinken.
Ter bemoediging in deze tijd waarin gemeenteleden elkaar zo lang niet live kunnen ontmoeten, plaatsen de pastores van onze beide wijkgemeenten ZuidWest en De Open Hof wekelijks op de woensdag een bericht op de website van de Petrakerk. 
Op deze website kunt u van alles ontdekken over Wijkgemeente De Open Hof. Kijk bijvoorbeeld eens op de pagina's 'Op zondag' en 'Activiteiten'. Op iedere menupagina staat informatie over onze gemeente. Een aantal menupagina's heeft onderliggende pagina's met aanvullende informatie. En is de tekst rood, dan is die tekst tegelijk een link naar de bijbehorende gegevens. Ook zijn veel afbeeldingen tegelijkertijd de link naar de betreffende informatie. Hopelijk vindt u wat u zoekt, zo niet ... laat het de webmasters weten.

In de agenda op deze website staan tal van activiteiten vermeld, waarvan veel met een link naar verdere informatie. Goed om daar zo af en toe ook eens een kijkje te nemen.
De website heeft naast de openbare pagina's ook een besloten gedeelte dat is bestemd voor gemeenteleden en andere belangstellenden die verbonden zijn met onze gemeente. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig.

De gemeente wenst u, waar dan ook, een goede tijd….

 
terug