WELKOM-tot 14/11 WELKOM-tot 14/11
U bent van harte welkom!!
Hier, op de website van Wijkgemeente De Open Hof, maar vooral ook (weer) in onze Wijkkerk De Open Hof!
Wijkgemeente de Open Hof is een gemeente die haar missie wil uitdragen: uitnodigend zijn, missionair en ten dienste van elkaar en onze medemens.

Kerkdiensten worden online uitgezonden vanuit De Open Hof via Kerkdienstgemist.nl. Zolang we in beperkte mate de diensten bij kunnen wonen en verder online de kerkdienst kunnen meevieren, vindt u een link naar de zondagsbrief bij de datum van de dienst op deze pagina.

Fijn dat we als gemeenteleden op deze wijze tóch in de viering van de Erediensten met elkaar verbonden zijn! 

Huidige maatregelen

  • Kerkdiensten met maximaal 30 gemeenteleden, inclusief kinderen.
  • De kinderen moeten daartoe worden aangemeld via Kerktijd.nl. Klik hier voor meer informatie daarover.
  • 12-Plussers blijven in hun eigen ruimte om meer gemeenteleden te kunnen uitnodigen, zij hoeven dus niet te worden aangemeld, dat geldt natuurlijk ook voor de kinderen die naar de oppasdienst gaan.
De Kerkenraad houdt u op de hoogte van de geldende maatregelen via updates van de mededelingenbrief.
Algemene informatie over de wijze waarop de diensten worden gevierd, het aanmelden voor diensten, protocollen, richtlijnen enz. vindt u op de pagina 'Weer naar de kerk!!'

Voor aanvullende informatie klikt u op de afbeeldingen 
Ter bemoediging in deze coronatijd plaatsen de pastores van onze beide wijkgemeenten ZuidWest en De Open Hof wekelijks een bericht op de website van de Petrakerk. Klik hier voor het bericht van de huidige week of op de afbeelding voor de lijst met alle eerdere berichten.
In de agenda op deze website staan tal van activiteiten vermeld, waarvan veel met een link naar aanvullende informatie. Goed om daar regelmatig een kijkje te nemen, zéker in deze coronatijd waarin veel activiteiten worden afgelast! Ook dát wordt daarin aangegeven. 

Op deze website kunt u van alles ontdekken over Wijkgemeente De Open Hof. Kijk bijvoorbeeld eens op de pagina's Op zondag, Kerkenraad, Diaconie en Activiteiten. Op iedere menupagina staat informatie over onze gemeente. Een aantal menupagina's heeft onderliggende pagina's met aanvullende informatie. En is de tekst rood, dan is die tekst tegelijk een link naar de bijbehorende gegevens. Ook leiden veel afbeeldingen d.mv. een klik naar de bijbehorende informatie. Hopelijk vindt u wat u zoekt, zo niet ... laat het de webmasters weten.
De website heeft naast de openbare pagina's ook een besloten gedeelte dat is bestemd voor gemeenteleden en andere belangstellenden die verbonden zijn met onze gemeente. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig.

De gemeente wenst u, waar dan ook, een goede tijd….

 
terug