Welkom bij De Open Hof tot 7-10 Welkom bij De Open Hof tot 7-10
U bent van harte welkom!!
Hier, op de website van Wijkgemeente De Open Hof, maar vooral ook in onze Wijkkerk De Open Hof!
Wijkgemeente de Open Hof is een gemeente die haar missie wil uitdragen: uitnodigend zijn, missionair en ten dienste van elkaar en onze medemens.

Als Wijkgemeente De Open Hof maken wij, samen met Wijkgemeente ZuidWest, deel uit van de Protestantse Gemeente Veenendaal. Op de website van de PGV kunt u veel informatie vinden over onze Gemeente. Niet alleen op bestuurlijk en financieel gebied, maar ook  over de gezamenlijke bovenwijkse activiteiten, het kerkblad Samen Eén en meer zaken. 
Vanaf zondag 3 oktober beginnen de diensten weer om 10.00 uur!

Kerkdiensten

Van april t/m september beginnen de dienst om 09.30 uur en van oktober t/m maart om 10.00 uur.
Een overzicht van alle kerkdiensten vindt u hier. Alle diensten online te volgen via Kerkdienstgemist.nl. Fijn dat we als gemeenteleden, thuis en in de kerk, op deze wijze in de viering van de Erediensten met elkaar verbonden zijn.  

Mededelingen van de Kerkenraad
De Overheid heeft besloten per 25 september de 1,5 meterregel los te laten. Naar aanleiding hiervan heeft ook de landelijke PKN haar adviezen aangepast.  De kerkenraad van De Open Hof is zeer verheugd om, in navolging van deze adviezen, meer mensen toe te kunnen laten bij de kerkdiensten!  

Daarbij voor u de volgende mededelingen: 
  • Er wordt geen coronacheck uitgevoerd bij de ingang, ook registratie is niet meer nodig.
  • Thuisblijven bij klachten en handen reinigen bij binnenkomst blijft wél noodzakelijk, evenals het advies om 'gepast' afstand te houden en zo min mogelijk te verplaatsen in de kerk en bij de koffie.
  • In de kerkzaal blijven plaatsen beschikbaar op 1,5 meter afstand, zodat iedereen zich veilig kan voelen in de kerk. Belangrijk: als u graag een zitplaats op 1,5 meter afstand wilt, stuur dan een mail naar kerktijd.openhof@pkn-veenendaal.nl
  • Bent u nog niet aangemeld bij Kerktijd.nl en zijn de versoepelingen nu een reden om wél weer naar de kerk te komen, meld u dan aan op Kerktijd.nl. Hier op de website vindt u alle informatie op de pagina Kerk in Coronatijd.  Mocht dat niet lukken, dan kunt u contact opnemen met de scriba (Henny Bokje) 0318 500807
We hopen weer steeds meer een levende gemeente van Christus te kunnen zijn, ook in de kerkdiensten.

Zondagsbrief
De zondagsbrieven vindt u in het besloten gedeelte van de website op de pagina zondagsbrieven.
 
PRIKBORD
Hieronder vindt u zaken waarvoor wij uw aandacht vragen (op verzoek vindt u daar ook de QR Code voor het scannen met de Givt-app tijdens de collecte). Klikt u op de afbeeldingen voor aanvullende informatie. 
 

 

 

Agenda
In de agenda op deze website staan tal van activiteiten vermeld, waarvan veel met een link naar aanvullende informatie. Goed om daar regelmatig een kijkje te nemen, zéker in deze coronatijd waarin veel activiteiten worden afgelast! Ook dát wordt daarin aangegeven. 

Website
Op deze website kunt u van alles ontdekken over Wijkgemeente De Open Hof. Kijkt u bijvoorbeeld eens op de pagina's groepen & kringenactiviteiten of diaconie. Daar waar een pijltje (v) naast de menunaam staat, vindt u onderliggende pagina's. Oranje teksten op de pagina's linken naar de bijbehorende gegevens; dat geldt ook voor veel afbeeldingen. Hopelijk vindt u wat u zoekt, zo niet ... laat het de webmasters weten.
Besloten pagina's
De website heeft naast de openbare pagina's ook besloten pagina's. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig.
Wijkgemeente De Open Hof wenst u, waar dan ook, een goede tijd….

 
terug