Welkom bij De Open Hof TOT 6-8 Welkom bij De Open Hof TOT 6-8
U bent van harte welkom!!
Hier, op de website van Wijkgemeente De Open Hof, maar vooral ook in onze Wijkkerk De Open Hof!
Wijkgemeente de Open Hof is een gemeente die haar missie wil uitdragen: uitnodigend zijn, missionair en ten dienste van elkaar en onze medemens.

Als Wijkgemeente De Open Hof maken wij, samen met Wijkgemeente ZuidWest, deel uit van de Protestantse Gemeente Veenendaal. Op de website van de PGV kunt u veel informatie vinden over onze Gemeente. Niet alleen op bestuurlijk en financieel gebied, maar ook  over de gezamenlijke bovenwijkse activiteiten, het kerkblad Samen Eén en meer zaken. 
Kerkdiensten
Van april t/m september beginnen de dienst om 09.30 uur en van oktober t/m maart om 10.00 uur. Een overzicht van alle kerkdiensten vindt u hier. Sinds het voorjaar van 2020 zijn alle diensten online te volgen via Kerkdienstgemist.nl.  Fijn dat we als gemeenteleden, thuis en in de kerk, op deze wijze in de viering van de Erediensten met elkaar verbonden zijn.  

Weer meer gemeenteleden in de dienst! 
De kerkenraad is verheugd u te kunnen melden dat nu het maximum aantal mensen dat op 1,5 meter afstand in de kerkzaal aanwezig kan zijn, zal worden uitgenodigd. En....  dat we weer mogen ZINGEN in de dienst omdat onze kerk voorzien is van een goed ventilatiesysteem dat op dit moment voldoet aan de eisen van het RIVM. De basismaatregelen zijn nu: handen desinfecteren bij binnenkomst, 1,5 meter afstand houden, vooral ook bij binnenkomst en vertrek, en registratie. Mondkapjes zijn niet meer verplicht.

Koffie na de dienst
Indien de weersomstandigheden het toelaten, is er na de kerkdienst ‘koffie to go’, buiten op het plein. Belangrijk is, dat u zich ook hier aan de 1,5 meterregel houdt. Koffiedrinken binnen lukt nog niet.

Zondagsbrief
Zolang veel mensen de kerkdienst grotendeels online meevieren, vindt u een link naar de zondagsbrief bij de datum van de dienst op deze pagina. Eerdere zondagsbrieven staan in het besloten gedeelte van de website op de pagina zondagsbrief.

Mededelingen
De Kerkenraad houdt u op de hoogte van de maatregelen via de mededelingenbrief (update 26 juni). Voor alle overige informatie, maatregelen, richtlijnen enz. kunt u terecht op de pagina Kerk in Coronatijd.
PRIKBORD
Hieronder vindt u zaken waarvoor wij uw aandacht vragen (op verzoek vindt u daar ook de QR Code voor het scannen met de Givt-app tijdens de collecte). Klikt u op de afbeeldingen voor aanvullende informatie.   

 
 
 

Agenda
In de agenda op deze website staan tal van activiteiten vermeld, waarvan veel met een link naar aanvullende informatie. Goed om daar regelmatig een kijkje te nemen, zéker in deze coronatijd waarin veel activiteiten worden afgelast! Ook dát wordt daarin aangegeven. 

Website
Op deze website kunt u van alles ontdekken over Wijkgemeente De Open Hof. Kijkt u bijvoorbeeld eens op de pagina's groepen & kringenactiviteiten of diaconie. Daar waar een pijltje (v) naast de menunaam staat, vindt u onderliggende pagina's. Oranje teksten op de pagina's linken naar de bijbehorende gegevens; dat geldt ook voor veel afbeeldingen. Hopelijk vindt u wat u zoekt, zo niet ... laat het de webmasters weten.
Besloten pagina's
De website heeft naast de openbare pagina's ook besloten pagina's. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig.
Wijkgemeente De Open Hof wenst u, waar dan ook, een goede tijd….

 
terug