Welkom bij De Open Hof - tot 25-6 Welkom bij De Open Hof - tot 25-6
U bent van harte welkom!!
Hier, op de website van Wijkgemeente De Open Hof, maar vooral ook in onze Wijkkerk De Open Hof!
Wijkgemeente de Open Hof is een gemeente die haar missie wil uitdragen: uitnodigend zijn, missionair en ten dienste van elkaar en onze medemens.

Als Wijkgemeente De Open Hof maken wij, samen met Wijkgemeente ZuidWest, deel uit van de Protestantse Gemeente Veenendaal. Op de website van de PGV kunt u veel informatie vinden over onze Gemeente. Niet alleen op bestuurlijk en financieel gebied, maar ook  over de gezamenlijke bovenwijkse activiteiten, het kerkblad Samen Eén en meer zaken. 
Kerkdiensten
Van april t/m september beginnen de dienst om 09.30 uur en van oktober t/m maart om 10.00 uur. Een overzicht van alle kerkdiensten vindt u hier. Sinds het voorjaar van 2020 zijn alle diensten online te volgen via Kerkdienstgemist.nl.  Fijn dat we als gemeenteleden op deze wijze tóch in de viering van de Erediensten met elkaar verbonden zijn in deze tijden waarin we elkaar niet of nauwelijks in de kerk kunnen ontmoeten.

Kerkdiensten vanaf zondag 13 juni weer met 60 gemeenteleden!
Er worden weer meer mensen toegelaten in de kerkdiensten. Het maximumaantal kerkgangers zal vanaf zondag 13 juni 60 zijn (inclusief kinderen, exclusief medewerkers). De huidige coronacijfers en de adviezen van de Overheid en de landelijke PKN laten dit toe. U wordt uitgenodigd voor kerkdiensten via Kerktijd.nl. 

Zingen in de dienst
Er mag zeer beperkt (2 coupletten per dienst, bij voorkeur het slotlied) gezongen worden op ‘praatniveau’. Hiermee wordt bedoeld: zingen op ingetogen wijze, waarbij een persoon het zangvolume niet laat uitstijgen boven de geluidssterkte van normaal spreken.

Koffie na de dienst
Indien de weersomstandigheden het toelaten, is er na de kerkdienst 'koffie-to-go', buiten op het plein. Belangrijk is, dat u zich aan de 1,5 meterregel houdt en met niet meer dan 4 personen een groepje vormt. We willen als gemeente graag het goede voorbeeld geven.

Zondagsbrief
Zolang veel mensen de kerkdienst grotendeels online mee kunnen vieren, vindt u een link naar de zondagsbrief bij de datum van de dienst op deze pagina. Eerdere zondagsbrieven staan in het besloten gedeelte van de website op de pagina zondagsbrief.

Mededelingen
De Kerkenraad houdt u op de hoogte van de maatregelen via de mededelingenbrief (update 3 juni). Voor alle overige informatie, maatregelen, richtlijnen enz. kunt u terecht op de pagina Kerk in Coronatijd.
PRIKBORD
Hieronder vindt u zaken waarvoor wij uw aandacht vragen (op verzoek vindt u daar voortaan ook de QR Code voor het scannen met de Givt-app tijdens de collecte). Klikt u op de afbeeldingen voor aanvullende informatie. 

  
 
 

Agenda
In de agenda op deze website staan tal van activiteiten vermeld, waarvan veel met een link naar aanvullende informatie. Goed om daar regelmatig een kijkje te nemen, zéker in deze coronatijd waarin veel activiteiten worden afgelast! Ook dát wordt daarin aangegeven. 

Website
Op deze website kunt u van alles ontdekken over Wijkgemeente De Open Hof. Kijkt u bijvoorbeeld eens op de pagina's groepen & kringenactiviteiten of diaconie. Daar waar een pijltje (v) naast de menunaam staat, vindt u onderliggende pagina's. Oranje teksten op de pagina's linken naar de bijbehorende gegevens; dat geldt ook voor veel afbeeldingen. Hopelijk vindt u wat u zoekt, zo niet ... laat het de webmasters weten.
Besloten pagina's
De website heeft naast de openbare pagina's ook besloten pagina's. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig.
Wijkgemeente De Open Hof wenst u, waar dan ook, een goede tijd….

 
terug