Welkom bij De Open Hof tot 13 mei Welkom bij De Open Hof tot 13 mei
U bent van harte welkom!!
Hier, op de website van Wijkgemeente De Open Hof, maar vooral ook in onze Wijkkerk De Open Hof!
Wijkgemeente de Open Hof is een gemeente die haar missie wil uitdragen: uitnodigend zijn, missionair en ten dienste van elkaar en onze medemens.

Als Wijkgemeente De Open Hof maken wij, samen met Wijkgemeente ZuidWest, deel uit van de Protestantse Gemeente Veenendaal. Op de website van de PGV kunt u veel informatie vinden over onze Gemeente. Niet alleen op bestuurlijk en financieel gebied, maar ook  over de gezamenlijke bovenwijkse activiteiten, het kerkblad Samen Eén en meer zaken. 
Kerkdiensten
Van april t/m september beginnen de dienst om 09.30 uur en van oktober t/m maart om 10.00 uur. Een overzicht van alle kerkdiensten vindt u hier. Sinds het voorjaar van 2020 zijn alle diensten online te volgen via Kerkdienstgemist.nl.  Fijn dat we als gemeenteleden op deze wijze tóch in de viering van de Erediensten met elkaar verbonden zijn in deze tijden waarin we elkaar niet of nauwelijks in de kerk kunnen ontmoeten.

Zondagsbrief
Zolang we de kerkdienst grotendeels alleen online mee kunnen vieren, vindt u een link naar de zondagsbrief bij de datum van de dienst op deze pagina. Eerdere zondagsbrieven staan in het besloten gedeelte van de website op de pagina zondagsbrief.

Maatregelen
Na de laatste persconferentie is besloten, mede gezien de opleving van het virus, ook de komende tijd alleen onlinediensten te houden. Zodra er weer gemeenteleden kunnen worden uitgenodigd, zal de kerkenraad dit met plezier met u delen. 

Wat natuurlijk wél blijft is met een klein groepje zingen in dienst. En dat is fijn, want thuis meezingen met de eigen gemeenteleden geeft meer verbondenheid dan met een koor op de beamer.

Mededelingen
De Kerkenraad houdt u op de hoogte van de maatregelen via de mededelingenbrief (update 1 mei).
PRIKBORD
Hieronder vindt u zaken waarvoor wij uw aandacht vragen (op verzoek vindt u daar voortaan ook de QR Code voor het scannen met de Givt-app tijdens de collecte). Klikt u op de afbeeldingen voor aanvullende informatie. 
 

Berichten Pastoresteam
Sinds het begin van de coronatijd worden er ter bemoediging wekelijks bijdragen geplaatst door het pastoresteam van De Open Hof en ZuidWest. De bijdrage van de week vindt u hier en via de afbeelding gaat u naar de lijst. 
Agenda
In de agenda op deze website staan tal van activiteiten vermeld, waarvan veel met een link naar aanvullende informatie. Goed om daar regelmatig een kijkje te nemen, zéker in deze coronatijd waarin veel activiteiten worden afgelast! Ook dát wordt daarin aangegeven. 

Website
Op deze website kunt u van alles ontdekken over Wijkgemeente De Open Hof. Kijkt u bijvoorbeeld eens op de pagina's groepen & kringenactiviteiten of diaconie. Daar waar een pijltje (v) naast de menunaam staat, vindt u onderliggende pagina's. Oranje teksten op de pagina's linken naar de bijbehorende gegevens; dat geldt ook voor veel afbeeldingen. Hopelijk vindt u wat u zoekt, zo niet ... laat het de webmasters weten.
Besloten pagina's
De website heeft naast de openbare pagina's ook een besloten gedeelte dat is bestemd voor gemeenteleden en andere belangstellenden die verbonden zijn of zich verbonden voelen met De Open Hof. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig.
Wijkgemeente De Open Hof wenst u, waar dan ook, een goede tijd….

 
terug