WELKOM!!-tot 13-12 WELKOM!!-tot 13-12
U bent van harte welkom!!
Hier, op de website van Wijkgemeente De Open Hof, maar vooral ook (weer) in onze Wijkkerk De Open Hof!
Wijkgemeente de Open Hof is een gemeente die haar missie wil uitdragen: uitnodigend zijn, missionair en ten dienste van elkaar en onze medemens.

Kerkdiensten worden online uitgezonden vanuit De Open Hof via Kerkdienstgemist.nl. Zolang we in beperkte mate de diensten bij kunnen wonen en verder online de kerkdienst kunnen meevieren, vindt u een link naar de zondagsbrief bij de datum van de dienst op deze pagina.

Fijn dat we als gemeenteleden op deze wijze tóch in de viering van de Erediensten met elkaar verbonden zijn! 

Huidige maatregelen

  • Kerkdiensten mogen gehouden worden met maximaal 30 gemeenteleden, inclusief kinderen. 
  • De kinderen moeten daartoe worden aangemeld via Kerktijd.nl. Klik hier voor meer informatie daarover.
  • 12-Plussers blijven in hun eigen ruimte om meer gemeenteleden te kunnen uitnodigen, zij hoeven dus niet te worden aangemeld, dat geldt natuurlijk ook voor de kinderen die naar de oppasdienst gaan.
  • 12-Plusdienst, Kindernevendienst en oppasdienst zijn er op de 1e en 3e zondag van de maand.
De Kerkenraad houdt u op de hoogte van de geldende maatregelen via de mededelingenbrief (laatste update 06/11).  Algemene informatie over de wijze waarop de diensten worden gevierd, het aanmelden voor diensten, protocollen, richtlijnen enz. vindt u op de pagina 'Weer naar de kerk!!'
Gedurende de Adventstijd zal er een keur aan verschillende soorten berichten worden geplaatst in de Adventskalender. Dit is een initiatief vanuit onze beide Wijkgemeenten De Open Hof en ZuidWest. Deze berichten vindt u in een speciale Adventskalender. Om daar naartoe te gaan, klikt u op de afbeelding.  
 
 
Ter bemoediging voor een ieder in deze coronatijd verzorgen de pastores van ZuidWest en De Open Hof wekelijks een bericht. In de Adventstijd staan deze berichten in de Adventskalender. In januari 2021 worden de wekelijkse berichten weer op de gebruikelijke wijze gedeeld. 
In de agenda op deze website staan tal van activiteiten vermeld, waarvan veel met een link naar aanvullende informatie. Goed om daar regelmatig een kijkje te nemen, zéker in deze coronatijd waarin veel activiteiten worden afgelast! Ook dát wordt daarin aangegeven. 

Op deze website kunt u van alles ontdekken over Wijkgemeente De Open Hof. Kijk bijvoorbeeld eens op de pagina's Op zondag, Kerkenraad, Diaconie, Nieuws en Activiteiten. Op iedere menupagina staat informatie over onze gemeente. Een aantal menupagina's heeft onderliggende pagina's met aanvullende informatie (zoals bijvoorbeeld Kerk Binnenstebuiten onder de pagina Activiteiten). En is de tekst rood, dan is die tekst tegelijk een link naar de bijbehorende gegevens. Ook leiden veel afbeeldingen d.mv. een klik naar de bijbehorende informatie (zoals de afbeelding 'Nieuwsbrief De Open Hof'). Hopelijk vindt u wat u zoekt, zo niet ... laat het de webmasters weten.
De website heeft naast de openbare pagina's ook een besloten gedeelte dat is bestemd voor gemeenteleden en andere belangstellenden die verbonden zijn met onze gemeente. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig.

De gemeente wenst u, waar dan ook, een goede tijd….

 
terug