WELKOM!! tot 12-11 WELKOM!! tot 12-11
U bent van harte welkom!!

Hier, op de website van Wijkgemeente De Open Hof, maar vooral ook (weer) in onze Wijkkerk De Open Hof!

Wijkgemeente de Open Hof is een gemeente die haar missie wil uitdragen: uitnodigend zijn, missionair en ten dienste van elkaar en onze medemens.

In de dienst is de gemeente er voor alle leeftijdsgroepen. Zo is er in Wijkkerk De Open Hof iedere week oppas voor de allerkleinsten, is er kindernevendienst voor de kinderen op de basisschool en tweewekelijks zijn er 12-plusdiensten voor de jeugd op het voortgezet onderwijs.
♦♦♦  De kerkdiensten beginnen om 10.00 uur en er mogen maximaal 30 gemeenteleden bij aanwezig zijn!  ♦♦♦

NB:  De recente maatregelen hebben er helaas toe geleid dat bij de 30 gemeenteleden nu ook de kinderen van de kindernevendienst en de 12-plussers meegeteld moeten worden. Daarom is besloten dat de 12-plussers niet meer in de kerk komen na hun eigen dienst zodat er meer gemeenteleden aanwezig kunnen zijn.
De meest actuele informatie over alles rondom het weer naar de kerk kunnen gaan vindt u op deze website op pagina WEER NAAR DE KERK!!. Ook nu er weer diensten in kleine bezetting in de kerk worden gehouden, blijft De Open Hof de kerkdiensten online uitzenden via kerkdienstgemist.nl. Fijn dat de gemeente zo met elkaar in de vieringen verbonden is. Zolang we in beperkte mate de diensten bij kunnen wonen en verder online de kerkdienst kunnen meevieren, vindt u een link naar de zondagsbrief bij de betreffende kerkdienst.
Mededelingen van de kerkenraad over de coronamaatregelen vindt u elders op deze pagina. 

Voor de informatiebrief over de 'Extra Actie Kerkbalans' of om te zien hoe en waarmee u, als gemeenteleden, ons aller Wijkgemeente De Open Hof zou kunnen helpen, klikt u op de afbeeldingen.    


 
Ter bemoediging in deze tijd waarin gemeenteleden elkaar zo lang niet live kunnen ontmoeten, plaatsen de pastores van onze beide wijkgemeenten ZuidWest en De Open Hof wekelijks een bericht op de website van de Petrakerk. 
Op deze website kunt u van alles ontdekken over Wijkgemeente De Open Hof. Kijk bijvoorbeeld eens op de pagina's 'Op zondag' en 'Activiteiten'. Op iedere menupagina staat informatie over onze gemeente. Een aantal menupagina's heeft onderliggende pagina's met aanvullende informatie. En is de tekst rood, dan is die tekst tegelijk een link naar de bijbehorende gegevens. Ook zijn veel afbeeldingen tegelijkertijd de link naar de betreffende informatie. Hopelijk vindt u wat u zoekt, zo niet ... laat het de webmasters weten.
In de agenda op deze website staan tal van activiteiten vermeld, waarvan veel met een link naar aanvullende informatie. Goed om daar regelmatig een kijkje te nemen, zéker in deze coronatijd waarin veel activiteiten worden afgelast! Ook dát wordt daarin aangegeven.
De website heeft naast de openbare pagina's ook een besloten gedeelte dat is bestemd voor gemeenteleden en andere belangstellenden die verbonden zijn met onze gemeente. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig.

De gemeente wenst u, waar dan ook, een goede tijd….

 
terug