WELKOM (tot 11-9) WELKOM (tot 11-9)
U bent van harte welkom hier op de website van Wijkgemeente De Open Hof, maar vooral in onze Wijkkerk De Open Hof!

Wijkgemeente de Open Hof is een gemeente die haar missie wil uitdragen: uitnodigend zijn, missionair en ten dienste van elkaar en onze medemens. In de dienst is de gemeente er voor alle leeftijdsgroepen. Zo is er in Wijkkerk De Open Hof iedere week oppas voor de allerkleinsten, is er kindernevendienst voor de kinderen op de basisschool en tweewekelijks zijn er 12-plusdiensten voor de jeugd op het voortgezet onderwijs.

De aanvang van de diensten is van april t/m september om 09.30 uur en van oktober t/m maart om 10.00 uur.
Er zijn weer kerkdiensten met gemeenteleden in Wijkkerk De Open Hof!!
Zondag 6 september was een bijzondere zondag, want... met een kleine 40 gemeenteleden in de kerk, kinderen die naar de kindernevendienst gingen en ook weer terug kwamen in de kerk, de 12-plussers die na hun eigen dienst ook weer in de kerk kwamen, liederen die meegezongen mochten worden en natuurlijk samen met alle gemeenteleden die online met de kerk verbonden waren, was het een heel speciale dienst!

Voor het aanmelden voor de kerkdiensten wordt gebruikt gemaakt van een online aanmeldsysteem. Natuurlijk zal het nog leren en oefenen zijn de eerste tijd om de juiste vorm te vinden en de kerkenraad vraagt dan ook uw begrip hiervoor.


Informatie over hoe alles nu geregeld is, over het aanmelden voor de diensten (met handleiding) en - belangrijk - de richtlijnen die in de kerk worden gehanteerd, kunt u hier vinden op de pagina 'WEER NAAR DE KERK!!'. 
Kijkt u regelmatig even op die pagina, want de informatie wordt bijna dagelijks geactualiseerd!

Ook nu er weer diensten in kleine bezetting in de kerk worden gehouden, blijft Wijkkerk De Open Hof de kerkdiensten online uitzenden. De uitzending wordt gedaan via kerkdienstgemist.nl. Fijn dat de gemeente zo met elkaar in de vieringen verbonden is. 

Informatie over de kerkdienst, welke predikant er voorgaat enz. vindt u op de pagina 'Overzicht kerkdiensten’. Elke week wordt er een zondagsbrief gemaakt met de liturgie en de mededelingen. Deze wordt voor aanvang van de dienst normaal door onze diakenen aan u uitgereikt. Zolang we in beperkte mate de diensten bij kunnen wonen en verder online de kerkdienst kunnen meevieren, vindt u een link naar de zondagsbrief bij de betreffende kerkdienst. Op deze welkomstpagina ziet u de twee eerstvolgende diensten vermeld. Met een klik op de datum komt u bij de gegevens van de dienst en een link naar de zondagsbrief. Deze kunt u inzien en desgewenst printen.

Graag willen wij, als gemeente, van u weten wat u van deze diensten vindt. Wat valt u op? Wat spreekt u aan? En ook: wat kan beter? Dat kan via de predikant, de scriba of het beamteam, waarvan u de gegevens kunt vinden op de pagina 'Informatie en Contact'.

Om tegemoet te komen aan de behoefte die er leeft om de kerk te kunnen bezoeken houden we wekelijks op donderdag 'Open Huis' in de 'Open Hof' waar u van harte welkom bent en waar u ook gezellig een kopje koffie of thee kunt drinken.

Ter bemoediging in deze tijd waarin gemeenteleden elkaar zo lang niet live kunnen ontmoeten, plaatsen de pastores van onze beide wijkgemeenten ZuidWest en De Open Hof wekelijks op de woensdag een bericht op de website van de Petrakerk. 

Op deze website kunt u van alles ontdekken over Wijkgemeente De Open Hof. Kijk bijvoorbeeld eens op de pagina's 'Op zondag' en 'Activiteiten'. Op iedere menupagina staat informatie over onze gemeente. Een aantal menupagina's heeft onderliggende pagina's met aanvullende informatie. En is de tekst rood, dan is die tekst tegelijk een link naar de bijbehorende gegevens. Ook zijn veel afbeeldingen tevens een link naar de betreffende informatie. Hopelijk vindt u wat u zoekt, zo niet ... laat het de webmasters weten.

De website heeft naast de openbare pagina's ook een besloten gedeelte dat is bestemd voor gemeenteleden en andere belangstellenden die verbonden zijn met onze gemeente. Hiervoor heeft u een inlogcode nodig.

De gemeente wenst u, waar dan ook, een goede tijd….

 
terug