Welkom!!! Tijdelijk met initiële Corona melding (tot 20 mei 2020) Welkom!!! Tijdelijk met initiële Corona melding (tot 20 mei 2020)

Gezien de maatregelen vanuit de overheid (donderdag 12 maart 15.15 uur) is in navolging op het advies van de landelijke PKN besloten om de kerkdiensten tot nadere orde af te gelasten. De verwachting is dat deze maatregel in ieder geval zal gelden tot en met 1 juni 2020.

Check de Agenda die op de website staat om te kijken of andere activiteiten al dan niet afgelast worden. De agenda is te vinden door op deze link te klikken.
 

Let op: vanaf zondag 5 april begin de kerkdienst weer om 09:30 uur !!!

We bedoelen dat hier, op onze site van de wijkgemeente De Open Hof, maar ook in onze wijkkerk De Open Hof.

Op onze website kunt u van alles vinden, zoeken en ontdekken. En we hopen dat u zult vinden wat u zoekt. We hebben de informatie over onze gemeente zo compact mogelijk weergegeven. Ook zo feitelijk mogelijk, omdat we vinden dat als u wilt weten wie die mensen zijn en wat ze bezielt, we u graag welkom heten in Wijkkerk De Open Hof op het Ronde Erf 86 in Veenendaal.

Van april tot en met september beginnen de diensten bij ons om 09.30 uur; van oktober tot en met maart beginnen ze om 10.00 uur. Kom het eens meemaken! Kinderoppas is aanwezig en mocht het nodig zijn, dan komen we u/je graag ophalen met de auto. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden van de kerkauto. De zogenaamde zondagsbrief over ‘wie wat doet’, wordt bij binnenkomst overhandigd. We hopen dat die grotendeels voor zich spreekt, maar indien er vragen zijn: bij de deur staan gastvrouwen en -heren die u graag te woord staan. Wat wij leuk zouden vinden en waar we mee geholpen zijn, is als u ons laat weten hoe u het vond. Wat viel op? Wat sprak u aan? En ook: wat kan beter? Ook dat kan via de predikant of de scriba, of bij de koffie na de dienst. Onder het tabblad ‘Kerkdiensten’ en dan ‘overzicht kerkdiensten’ is veel concrete informatie te vinden.

We wensen u waar dan ook een goede tijd….
 
terug