Voedselestafette 2022 Voedselestafette 2022Onze PGV doet mee met de voedselestafette 2022!!

De Voedselbank Veenendaal verzorgt wekelijks pakketten voedsel voor gezinnen die onder het absolute minimum leven. Echter is het voor hen nauwelijks mogelijk goede pakketten samen te stellen omdat ze bijna geen goede artikelen meer in het magazijn hebben staan. Als PGV willen we daarom in oktober een bijdrage leveren door de hele maand producten in te zamelen.Vanaf zondag 25 september worden de bekende tassen uitgedeeld.

Op zondag 2, 9, 16, 23 en 30 oktober is er voor beide gemeentes de mogelijkheid om voor de dienst de artikelen in te leveren.
 
  • Voor De Open Hof geldt dat, als het op de aangegeven zondagen niet lukt, de artikelen in de maand oktober ook op de maandagmorgen en woensdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur kunnen worden afgegeven bij de koster.
     
  • Voor Zuid West geldt dat er in oktober elke donderdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur ook de gelegenheid is om artikelen in te leveren.
U kunt de Voedselbank ook steunen door een gift over te maken.
Dit kan via rekeningnummer NL 14 RABO 039.51.38.906 t.n.v. Diaconie Prot. Gem. Veenendaal met als omschrijving: Voedselestafette.

Beide diaconieën bevelen deze actie van harte bij u aan. Doet u/jij ook mee?!?

Met vriendelijke groet,  
Diaconie Zuid West en Diaconie DOH
 
terug