BeamTeam zoekt versterking! BeamTeam zoekt versterking!
Voor doordeweekse Rouw- en Trouwdiensten zijn we op zoek naar versterking!  

Het Beamteam verzorgt de techniek tijdens alle kerkdiensten. Het geluid, de presentatie op de beamer en de iPads van voorganger en organist en de uitzending via kerk-TV.  Tijdens de kerkdienst zijn we met drie personen. We zitten op het balkon zodat we een goed overzicht hebben wat er allemaal gebeurt tijdens de dienst. 

Als je achter de beamer zit, maak je in principe zelf de presentatie die  tijdens de dienst te zien is. We maken hiervoor gebruik van Microsoft Powerpoint. Als je daar niet zo handig mee bent of als je niet voldoende tijd hebt om de presentatie te maken, dan doet iemand anders dat.

Als je het geluid bedient, zit je achter het mengpaneel. Dat ziet er op het eerste gezicht wellicht complex uit, maar het bedienen zelf valt enorm mee. Het gaat erom dat je zorgt dat het volume goed is en dat de microfoon van de voorganger wordt gemute tijdens het zingen.

Wanneer je achter de kerk-TV installatie zit, bedien je aan de hand van een draaiboek de camera's om de dienst zo goed mogelijk in beeld te brengen voor de mensen die van thuis of elders live of achteraf meekijken.

Als je geïnteresseerd bent om eventueel mee te gaan draaien in het beamteam, en dan met name bij Rouw- en Troudiensten, stuur dan een mailtje naar beamteam.openhof@pkn-veenendaal.nl zodat we je van alle gewenste informatie kunnen voorzien. DANK!!
 
terug