Talentenjacht-enquête! Talentenjacht-enquête!
In onze wijkgemeente De Open Hof  worden er veel activiteiten georganiseerd waarbij ook heel veel helpende handen nodig zijn. In de kerk hangt daarom een vacaturebord waarop regelmatig gevraagd wordt om hulp.  We willen nu ook op een andere manier ontdekken wat de talenten zijn van onze gemeenteleden.

Om inzicht te krijgen in welke activiteiten van de Open Hof gebruik wordt gemaakt én ook de (verborgen) talenten in onze gemeente te ontdekken, hebben we een digitale enquête opgesteld. Met een klik op Talenten-enquête de Open Hof  kom je direct bij de enquête en kun je hem online maken en verzenden. Het kost niet veel tijd.

Wie is aangemeld in de PGV app kan hem ook via de link in de oproep dáár invullen. Mensen zonder digitale middelen hebben hem op papier thuisbezorgd gerkegen, tegelijk met de printversie van de Weekinfo. 

De enquête is echt bedoeld voor bezoekers van de Open Hof. De link kan meerdere malen aangeklikt worden zodat ook bij de Open Hof betrokken familieleden en / of  huisgenoten de enquête kunnen invullen.  

Alvast hartelijk bedankt! 
Ada Coppoolse, Henny Bokje en Corinne Kleter
 
terug