Kom ook op 20 september!! Kom ook op 20 september!!
KOM OOK NAAR DE STARTZONDAG!

Elk jaar zijn er activiteiten, en ook dit jaar nodigen we iedereen uit om samen als Gemeente dit nieuwe jaar te beginnen. We hebben er wel een coronadraai aan gegeven, maar we weten zeker dat ook dit een mooie dag wordt.

Na de dienst met een korte preek, waarin het thema BIDDEN centraal staat, is er gelegenheid om koffie te drinken in de kerk. Dit wordt gedaan in de gymzaal, waar voldoende afstand kan worden gehouden.

Daarna starten we met gezin/kleine groep met een uitdagende speurtocht in de wijk. Ook als je niet bij de dienst aanwezig bent, kun je daarna komen voor deze gezellige speurtocht! 

Diverse gemeenteleden hebben hun tuin beschikbaar gesteld, waar opdrachten en raadsels zijn. Er is zelfs een echte prijs te winnen!

 
Kom, en vier deze dag dat we Gemeente mogen zijn!
LET OP:  Om voor de kerkdienst te worden uitgenodigd moet u zich hebben aangemeld via Kerktijd.nl! Dit is éénmalig, dus heeft u zich daar al aangemeld, dan gaat u mee in het roulatiessysteem van uitnodigingen.

Ook de kinderen voor de kindernevendienst moeten worden aangemeld nadat u in de uitnodiging van Kerktijd.nl heeft aangegeven te zullen komen. Dit kan via kerktijd.openhof@pkn-veenendaal.nl

Wie na afloop van de dienst mee wil doen aan de SPEURTOCHT moet zich, net als wie pas ná de kerkdienst komt, ook dáárvoor aanmelden op de wijze die hieronder vermeld staat!

Meld je aan vóór woensdag 16 september 20.00 uur, want we gaan vanwege coronaregels in groepjes verdeeld de activiteiten ondernemen (eerste groep om 11.00 uur, volgende groep om 11.30 uur enzovoort....) Iedereen krijgt een berichtje met daarin een tijd vermeld. 

Aanmelden kan door het sturen van een mail naar: visserpc@hotmail.com  en vermeldt daarbij met hoeveel personen u / je komt.

We kijken ernaar uit en hopen op jullie komst!

Een hartelijke groet,
Werkgroep Startzondag!


 
terug