Start 16-Plusgroep!! Start 16-Plusgroep!!
Vanaf zondag 3 oktober gaan we een 16-Plusgroep starten.
De huidige 12-Plusgroep loopt zo goed dat die te groot is geworden en de leeftijdsverschillen te uiteenlopend zijn.

Om beter in te spelen op de behoeften wordt die groep gesplitst. Wendy, Jan Pieter, Mirjam en Arco gaan de 16-Plus organiseren. Het doel van de 16-Plus is om deze groep jongeren te helpen in hun geloof in Jezus. We beginnen met een hele serie basisvragen over ons geloof, zoals wie is Jezus, waarom we bidden, over de Bijbel, wie is de Heilige Geest, over kerk, en nog meer.

We volgen het ritme van de 12-Plusgroep, dus we komen bij elkaar tijdens de ochtenddienst op de 1e en 3e zondag van de maand. Maar na afloop organiseren we een brunch. Want eten hoort erbij! Eten geeft gezelligheid, fun en vriendschappen.

Graag dus bij deze een oproep voor hulp: wie vindt het leuk om zo nu en dan een (deel van de) brunch te verzorgen? En een 2e oproep: Wie wil voor de 16-plussers bidden? Laat het weten, dan geven je concrete gebedsonderwerpen mee. 

A.s. zondag zijn we als 16-Plus ook aanwezig op de gemeeentestartzondag zodat je je kunt opgeven als 16-plusser, als ‘bruncher’ of als bidder. Je kunt je ook opgeven of je vragen stellen via: 16plus.openhof@pkn-veenendaal.nl

We zien uit naar gezelligheid, vriendschappen en geloof!

Wendy, Jan Pieter, Mirjam en Arco
 
terug