Samen zingen op zondagavond Samen zingen op zondagavond
Nadat we tijdelijk moesten stoppen vanwege corona, gaaan we - nu er gelukkig steeds iets meer mag en kan - weer van start met het maandelijks 'samen zingen op zondagavond.

Als onze God het geeft, zingen we vanaf zondag 12 september weer elke tweede zondag van de maand psalmen gezangen en geestelijke liederen. We doen dat voorlopig nog niet in De Meent maar in Wijkkerk De Open Hof. Daar kunnen we meer mensen ontvangen met in achtneming van de regels van het RIVM.

Als vanouds beginnen we om 19.30 uur en ronden we af rond 20.45 uur, onderbroken door een korte koffie/pauze. Zingt u, zing jij ook (weer) mee?  Aanmelding vooraf is niet nodig. Registratie bij binnenkomst wel. De deuren van de kerk gaan open vanaf 18.30 uur. Allen van harte welkom!!

Eén keer per maand zijn we op zondagavond met mensen uit verschillende kerken en geloofsgemeenschappen te gast bij de bewoners van De Meent, om samen te zingen tot eer van God onder het motto 'Nederland Zingt in het klein'. Er wordt uit verschillende liedbundels gezongen. Tussendoor is er een onderbreking voor een korte koffie-/theepauze.

 
Muzikale begeleiding Erik Westerhout
Plaats Recreatiezaal De Meent, Grote Beer 10
Datum Elke 2e zondag van de maand (m.u.v. juli en augustus)
Tijd 19.30 - 20.45 uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Westerhout (Heinerik@xs4all.nl).
 
terug