Redacteur gezocht Redacteur gezocht
REDACTEUR NIEUWSBRIEF GEZOCHT…. 
Begin februari verscheen de eerste digitale nieuwsbrief van De Open Hof van dit jaar (jaargang 15, nr 01). Weer een mooie, afwisselende brief met nieuws, ingezonden stukken, prachtige foto’s en natuurlijk de gezellige kinderpagina.

Wie hem heeft gelezen zal ook de wens van onze nieuwsbriefredacteur Dik Kleyne hebben gezien om na 15 jaar het stokje over te dragen. Het zou heel fijn zijn wanneer Dik - na al die jaren van enthousiast samenstellen van nieuwsbrieven (samen met anderen die met veel plezier kopij aanleveren en dat ook zéker willen blijven doen) - het stokje kan overdragen. We hopen mét hem dat zich een enthousiast gemeentelid meldt dat deze gezellige, informatieve vorm van communicatie net zo belangrijk vindt als Dik en de grote groep abonnees van de nieuwsbrief. En die, wellicht samen met anderen in een team, de schouders eronder wil zetten. We zetten de oproep van Dik ook nog even hieronder.


OPVOLGING …. 
Na 15 jaar zoek ik naar een opvolger / opvolgster die eventueel de digitale nieuwsbrief NIEUW leven wil gaan inblazen. Het is best weleens goed dat er een andere kijk komt op het item Nieuwsbrief. Zeker in deze digitale tijd van sociale media die altijd sneller up-to-date zijn dan een nieuwsbrief. Hoewel ik vaak heb verwoord dat álles wat je voor de eerste keer leest & ziet ook nieuw(s) is. Neemt niet weg dat ik zelf het gevoel heb ruimte te moeten maken voor nieuwe initiatieven en dus een stapje opzij te moeten doen om andere enthousiaste gemeenteleden de ruimte te geven hier in te stappen. Dat kan in de huidige vormgeving, maar - wellicht beter - in een geheel nieuwe vormgeving (door wie dan ook zélf te bepalen).
Denk er eens serieus over na! Wie zou het ‘Nieuwsbrief-stokje’ over willen nemen? Informeer vrijblijvend via nieuwsbrief.openhof@pkn-veenendaal.nl 
Zelf blijf ik natuurlijk ALTIJD beschikbaar voor ‘Raad & daad’ op de achtergrond...  

Met vriendelijke groet, Dik Kleyne. 
terug