Bijstand Pastoraat - Piet Vellekoop Bijstand Pastoraat - Piet Vellekoop
Mijn naam is Piet Vellekoop. Sinds het afgelopen jaar ben ik emeritus predikant.
Daarvoor was ik werkzaam in het pastoraat in Oegstgeest en vanaf 1983 predikant in achtereenvolgens Zoutelande, Roden, Bussum en Maarssen, waar ik nog steeds woon.
Mijn vrouw werkt is immunologe en werkt met name voor jongvolwassenen met kanker.

In mijn laatste gemeente Maarssen vond steeds meer de concentratie plaats op vieringen en pastoraat. Dat laatste zal ook in mijn werk in Veenendaal een belangrijke rol spelen.
De kerkenraad van de Open Hof heeft mij gevraagd om tot 1 januari 2022, sámen met anderen die daarin al werkzaam zijn, twee dagen per week de ouderen van De Open Hof te bezoeken. Ik verheug me erop om weer aan het werk te gaan. Het werk van mijn voorgangster Dorine Keizer heb ik al van verschillende kanten horen roemen. Niet dat ik haar navolger zal kunnen worden. Maar wel hoop ik een waardige opvolger van haar te kunnen zijn.

Dat de ontmoetingen die we met elkaar mogen hebben een ieder goed zullen doen. Ik verheug mij hier zeer op en wens dan ook dat alle ontmoetingen van alle ‘moeten’ zullen zijn ontdaan. Want mensen hebben mensen nodig. Tot opbouw van elkaar en de gemeente.

Ds. Piet Vellekoop
pgvellekoop@hotmail.com
0346-556659. 06-31000347

Werkdagen: dinsdag en woensdag
 
terug