Passion 40daagse - 25 maart Passion 40daagse - 25 maart
In aanloop naar de landelijke Passion op Witte Donderdag wordt de Passion 40daagse gehouden met concerten, optredens en Paaswakes. Zo ook in en rond De Open Hof op zaterdagavond 25 maart van 19.00 - 22.00 uur:
 
  • Concert Vocalgroup Chapter4
  • Paaswake bij verlicht kruis.
De Paaswake wordt gehouden rond een replica van het bekende witte kruis. Iedereen is welkom om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen of gewoon even stil te staan. Ook kun je een kaars aansteken en een kaartje schrijven voor iemand die bemoediging nodig heeft.  En natuurlijk staan koffie en thee klaar.

Het kruis staat op vrijdag 24 maart van 17.00 tot 21.00 uur bij het Ontmoetingshuis in Veenendaal Oost (Spiesheem 54)  Het kruis komt de volgende dag naar De Open Hof.

Wijkkerk De Open Hof - zaterdag 25 maart
19.00-22.00 uur - Paaswake - gratis
20.00-21.45 uur - Concert Chapter4  - €10,00

Tickets voor Chapter4 kunt u bestellen op: https://zingenindekerk.nl/evenementen/chapter4-veenendaal/bestellen/

Meer weten over Chapter4: https://zingenindekerk.nl/artiesten/chapter-4/

Wil je de informatie 'paraat' hebben? Of willen delen? Dan kun je hier de flyer downloaden.


Oproep glazen potjes voor bij de Paaswake.
Verder ontvangen we graag lege, schone glazen potten waar waxinelichtjes inpassen. Deze willen we gebruiken om kaarsjes aan te kunnen steken bij de Paaswakes. Bij de piano in de hal van de kerk staat een doos waarin u de potten kunt achterlaten.  Alvast hartelijk dank!   Een hartelijke groet van het team van Kerk Binnenstebuiten!
 
terug