Nieuwsbrief De Open Hof Nieuwsbrief De Open Hof
Kent u de Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente De Open Hof al?
Gemiddeld verschijnt deze zo'n 10 keer per jaar en wordt gemaakt voor en door gemeenteleden.

De brief staat altijd vol met foto's van activiteiten die plaatsvonden, mooie dingen die men wil delen. Sinds kort ook met een KINDERRUBRIEK vol leuke knutsels, kleurplaten, soms verhaaltjes enz.

Heel erg de moeite waard om te lezen en te bekijken. 

De afbeelding is die van het voorblad van de laatse uitgave (januar 2021).

De nieuwsbrief staat op het besloten gedeelte van onze website, dus u heeft daar een inlogcode voor nodig. Vervolgens kunt u zich ook opgeven om de link naar de nieuwsbrief per mail te ontvangen. Dan bent u direct op de hoogte wanneer er een nieuwe brief is verschenen. Via de link in de mail kunt de nieuwsbrief bekijken en eventueel downloaden.

U kunt hier alle benodigde informatie vinden. 

OPVOLGING…
Jawel beste lezers & lezeressen, best wel een heftige vraagstelling denk ik…

Maar na 15 jaar zoek ik eigenlijk naar een opvolger/opvolgster die eventueel deze Nieuwsbrief NIEUW leven wil gaan inblazen. Er is geen ontkomen aan dat het best wel eens goed is dat er een andere kijk komt op het item Nieuwsbrief, zeker in deze digitale tijd van sociale media welke altijd sneller up-to-date is dan een Nieuwsbrief. Hoewel ik vaak heb verwoord dat alles wat je voor de eerste keer leest & ziet ook Nieuw(s) is.

Neemt niet weg dat ik zelf het gevoel heb plaats te moeten maken voor nieuwe initiatieven en een stapje opzij dien te maken om, wellicht enthousiaste, gemeenteleden de ruimte te geven hierin te stappen. Kan in de huidige vormgeving maar, wellicht beter, in een totaal nieuwe vormgeving / jasje door wie dan ook zelf te bepalen.

Denk er dus eens serieus over na wie het “Nieuwsbrief” stokje zou willen overnemen. Zelf blijf ik natuurlijk ALTIJD beschikbaar voor “raad & daad” op de achtergrond...
 
terug