Uitleg over de nieuwe logo's Uitleg over de nieuwe logo's
Leuk! Die positieve reacties op de nieuwe logo’s die een stuk herkenning geven! 😊 Oh… dát is een bericht van de CREAgroep, de Soos, de Kerkenraad, de Diaconie…..

De Open Hof
Het begon allemaal met het mooie logo van De Open Hof, ontworpen door Ingrid van Elburg in de stijl van de ramen van onze kerk, eveneens een ontwerp van Ingrid.
 

Toen in 2020 de naam ‘Dragonder ontmoet’  werd gewijzigd in ‘Kerk Binnenstebuiten’ is daarbij door Mary-Elle Dijkman tevens een prachtig nieuw logo gemaakt, geïnspireerd op het logo van De Open Hof!  Ziet u de verwantschap?


Kerk Binnenstebuiten
Het logo van de Open Hof vouwt zich open. We mogen van binnen naar buiten bewegen. De speelse – veelkleurige - lijnen gaan in en uit om deel te nemen. Open: ‘Wij gaan op weg
 
Het idee ontstond toen om óók de kleuren van de website (oranje/crème/zwart) aan te passen aan de kleuren van het logo.
De - bijna logische - vervolgstap was het ontwerpen van nieuwe logo’s (ook veelal in oranje/zwart qua groepsnaam) voor nóg een aantal groepen. We zijn blij dat Mary-Elle dat leuk vond en het graag wilde doen. Inmiddels zijn er een aantal gemaakt, geïnspireerd op de stijl en kleurstelling van het logo van De Open Hof. Doordat zij bij het ontwerpen ook kijkt naar het karakter van de groep waarvoor het logo bestemd is, zijn het stuk voor stuk unieke logo’s geworden!


Kerkenraad
De Kerkenraad is er ter opbouw van de gemeente. Dus het hart van de gemeente. Ieder draagt zijn of haar steentje bij. Stap in als je geroepen wordt. Om je steentje bij te dragen.

 

Diaconie
Diakenen zijn dienaren die geven en uitdelen.  Ze zorgen voor wie arm en kwetsbaar is. De basis ligt in de voortdurende zorg van God voor de mensen. Jezus Christus is het uitdrukkelijke voorbeeld. Hij heeft oog voor iedereen.
 


Creagroep De Open Hof
De CREAgroep is een grote – open - groep mensen vanuit de Open Hof. Ook vrienden zijn welkom om op de woensdagochtend samen te komen en elkaar te ontmoeten, terwijl handen ijverig bezig zijn met iets dat bij hen past, tot een creatie komen. Maar waar ook ruimte is om er alleen even te zijn: om tot het hart te komen.
 


De Open Hof Soos

De Soos nodigt u, jou, iedereen uit om binnen te komen. Voor ontmoetingen, gesprekken en spelletjes onder het genot van een kopje koffie of een kopje thee. Waar lief en leed gedeeld wordt. Er hangt er een ontspannen en gezellige sfeer.
 


Het Ochtendgebed
Het lijkt een gesloten/besloten cirkel maar dat is zeker niet waar. Het is een kring van bidders die met elkaar de handen vouwen voor de wereld, voor het land, de gemeente en voor elkaar.  Hun ‘hart-in-gebed’ gaat uit naar ieder die Gods aandacht nodig heeft. Gebed in vraag- en dankmomenten.
 

De Boekentafel
Je wordt er uitgenodigd om naar de boekentafel te komen. Je wordt er gastvrij ontvangen. De boekentafel is er voor iedereen om zich te laten inspireren. Om te kopen, te lezen, te ontspannen en te groeien in geloof.

 


 
terug