Nieuwe logo's Nieuwe logo's
Weet u het nog?

Vorig jaar is door Mary-Elle Dijkman een prachtig logo ontworpen voor Kerk Binnenstebuiten, daarbij denkend aan het logo van Wijkgemeente De Open Hof.  Zoals verwoord op de pagina van Kerk Binnenstebuiten:  
Ziet u de verwantschap? Kerk Binnenstebuiten is ‘De Open Hof’ die openvouwt - naar buiten toe!
 
Een andere uitstraling voor website De Open Hof

Om onze website steeds meer een geheel eigen stijl en uitstraling te geven, hebben we Mary-Elle gevraagd om voor een aantal groepen een logo te ontwerpen in dezelfde kleurstelling als de logo's van De Open Hof en Kerk Binnenstebuiten. We zijn blij dat zij hier heel positief en enthousiast op reageerde. Bij nieuwe ontwerpen laat zij zich inspireren door het karakter en de activiteiten van de groep.

De logo's van de CREAgroep en het Ochtendgebed zijn inmiddels klaar.  De deelnemers van de CREAgroep hebben vol enthousiasme gereageerd op de schets van het ontwerp. Nu is het prachtig digitaal uitgewerkt!  De beide logo's zijn inmiddels online gezet. In de loop van de tijd zult u meer nieuwe logo's tegen gaan komen. 
De tekst bij de logo's / afbeeldinkjes van de verschillende groepen is veranderd naar de nieuwe tekststijl. Waar voorheen de tekst een combinatie van oranje en zwart was wordt de tekst nu alleen in zwart weergegeven. Een enkele afbeelding is in zijn geheel door een andere vervangen.
Wat gaat er nog meer veranderen

Naast het hiervoor genoemde is het ook de bedoeling de website verder aan te passen. Zowel qua kleurstelling (met kleuren uit het logo) als qua indeling van het menu en de naamgeving van sommige pagina's. Ook dit zult u de komende tijd gaan merken, iedere keer een klein stukje verder. We zijn benieuwd wat u ervan gaat vinden straks.  Dus.... wordt vervolgd. 

Een vriendelijke groet van de webmasters

 
terug