Kookkring De Open Hof Kookkring De Open Hof
Het is alweer 2,5 jaar geleden dat we de kookkring hebben opgezet vanuit Kerk Binnenstebuiten. We zijn begonnen met 12 vrijwilligers die wilden koken voor mensen die even, maximaal 6 weken, hulp nodig hadden na een operatie of tijdens een kuur of om wat voor reden dan ook. Of het mensen van binnen onze gemeente zijn of daarbuiten is niet van belang. We hebben in 2,5 jaar al verschillende mensen kunnen helpen.

Inmiddels zijn we met 14 kokers. Onlangs is er iemand gestopt, maar we hebben er ook weer 3 nieuwe kokers bij. We kunnen altijd meer kokers hebben in onze kookkring. Dus als u van koken houdt en zo nu en dan wilt koken voor iemand die dat even als steuntje in de rug nodig heeft…..  Hartelijk welkom!

In de praktijk is het zo dat we 2 personen of gezinnen kunnen helpen voor maximaal 6 weken. Op dit moment weten we niemand die onze hulp nodig heeft. Dat is een goed teken, want dat betekent dat iedereen zichzelf kan redden of al geholpen wordt.

Maar weet u iemand, of heeft u zelf voor een korte periode hulp nodig? Geef het aan ons door, dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Ook als u vragen heeft, benader ons gerust via kookkring.openhof@pkn-veenendaal.nl.

Een vriendelijke groet namens de kookkring, Erna van der Net en Erna Slok. 
terug