Kliederkerk - 29 oktober Kliederkerk - 29 oktober
Kliederkerk
Zondag 29 oktober - Petrakerk

Hoera, er is binnenkort weer Kliederkerk! Heb je er ook zin in? Kom dan ook op zondagmiddag 29 oktober naar de Petrakerk. Samen met je vrienden en vriendinnen, je ouders, je opa en oma, je tante…. En neem ook eens iemand mee die nog niet eerder is geweest!

Het thema is deze keer: Durf jij te delen?
Aan het einde van de Kliederkerk willen we ons eten samen delen. Het zou daarom fijn zijn als iedereen wat te eten meeneemt. Maar natuurlijk begint de Kliederkerk met activiteiten rond het thema, gevolgd door een viering die op kinderen is gericht. Via een giftenpot is er ook de mogelijkheid om financieel iets te delen. Kom je ook? Welkom, ook als je nog nooit (in een kerk) bent geweest!

Wanneer
Zondag 29 oktober van 15.30-17.30 uur.

Waar:     
Petrakerk, Dennenlaan 5

Voor wie:
Kinderen van de basisschool met hun (groot)ouders, 
oom, buurvrouw... 
iedereen die blij wordt van Kliederkerk 
iedereen die nieuwsgierig is naar wat Kliederkerk inhoudt

Geef je uiterlijk woensdag 25 oktober op bij ds.  Coby de Haan: drs.jdehaan@gmail.com

En.... je kunt hier de poster downloaden
 

Hulp gevraagd
Om ook na 29 oktober Kliederkerk te kunnen blijven organiseren, hebben we uitbreiding van ons team nodig. Er zijn nieuwe mensen nodig die hun schouders willen zetten onder het werk voor onze kinderen en voor kinderen van buiten de/onze kerk. Twijfel je of het iets voor je is? Spreek ons aan of stuur mail. We vertellen er graag over. Je kunt je natuurlijk ook direct aanmelden, zodat je 29 oktober al helemaal mee kunt doen. We hopen op enthousiaste reacties.
Groet, Coby, Bianca, Else, Hannah, Annemarie en Dirma  


Informatie en contact:
Wijkgemeente ZuidWest:  Ds. Coby de Haan - ds.cdehaan@pkn-veenendaal.nl
Wijkgemeente De Open Hof: Annemarie de Mooij - jeugdouderlingen.openhof@pkn-veenendaal.nl
 

Kliederkerk
Zondag 4 juni - De Open HofEr werd lekker gekliederd zondag 4 juni. We zijn aan de slag geweest met het thema ‘Feest van de Geest’. Een aantal mensen had mooi bijpassende rode accenten in hun outfit. De activiteiten hadden met Pinksteren te maken, zoals windvangers maken, ‘In het spoor van de Geest’, vlammetjes met gebedspunten, een proefje, schilderen, reuzenbellen en ‘Pinkstervuur’. Daarna was er een viering waarbij we o.a. kaarsjes aanstaken, liedjes zongen onder begeleiding van Aris en we lieten zien hoe goed de windvangers het deden. En ook hebben we gemerkt dat Jip allerlei andere talen kent, zoals Albanees, Spaans en Fins. Knap hoor! Tot slot hebben de ouders een zegenlied gezongen, terwijl de kinderen onder een soort parachutezeil stonden (kijk maar bij de foto’s). Als afsluiting was er soep, stokbrood en bolletjes met knakworstjes voor iedereen.

 
terug