Kerkproeverij Kerkproeverij

‘Zonder uitnodiging komt niemand naar de kerk’, aldus Michael Harvey.  
Het blijkt dat wanneer mensen door iemand meegevráágd worden - en samen met hen kunnen gaan, ze eerder een kerkdienst bezoeken. Daarin schuilt de kracht van dit initiatief.  Vandaar, ieder jaar weer: de Kerkproeverij.

Ook dit jaar willen we, vanwege de corona-resten nog even minder uitbundig dan eerder, die Kerkproeverij houden! 

Wanneer? 
  • Zondag 10 oktober om 10.00 uur.
Wat dat is?
  • Een laagdrempelige dienst – gericht speciaal op gasten. Dus met veel uitleg over hoe dingen gaan in de kerkdienst. In de hoop en verwachting dan wel: dat u/jij die gasten actief uitnodigt!
Naar waar?   
  1. Wijkkerk de Open Hof - óf gewoon, kan ook: 
  2. Bij u/jou thuis! 
Waar het om gaat is dat u/jij wordt opgeroepen mensen uit te nodigen om de kerkdienst met jou/ jullie bij te wonen:  In óf de kerkzaal: (dan meldt u zich aan via Kerktijd.nl en dan geeft aan dat er gasten meekomen via kerktijd.openhof@pkn-veenendaal.nl.) óf gewoon bij u/jou thuis.

Doet u/ doe jij mee? Wie gaat er uitgenodigd worden?
 

Sinds de start in 2017 van de landelijke 'Kerkproeverij' doen we in De Open Hof mee met deze laagdrempelige diensten waarin gemeenteleden mensen van 'buiten' (collega, buurman, vriend of familielid) uitnodigen om mee te gaan naar de kerk. Om daar het geloof te 'proeven'. Want... waarom zou je datgene wat voor jou waardevol is alleen voor jezelf houden?
terug