Inspiratiefestival Terschelling Inspiratiefestival Terschelling
Wil je graag een weekend actief bezig zijn met het geloof? Kom dan naar het Inspiratiefestival op Terschelling van vrijdag 20 t/m zondag 22 oktober! Laat je door een gevarieerd programma in kerken, duinen, bos en strand verrassen door talloze voorbeelden van kerk-zijn in de tijd.
Het zou fijn zijn als we met veel mensen vanuit onze PGV deel kunnen nemen aan het programma. 
Via www.inspiratiefestival-terschelling.nl kun je je opgeven. Vervolgens kun je je daar ook aanmelden voor de diverse programmaonderdelen.

Twee jaar geleden waren we met bijna 50 enthousiaste mensen present op het Inspiratiefestival en wat heeft iedereen genoten!! NB: er is wel een verschil met twee jaar geleden. Je moet nu namelijk zélf voor je accommodatie zorgen (eerder kon je dat als groep regelen).

Wel vinden we het belangrijk om elkaar te kunnen informeren en contact met elkaar te houden. Dit gaan we doen in de PGV app via de groep ‘Terschelling Inspiratie’ en ook op Terschelling spreken we een paar plaatsen af waar we elkaar kunnen ontmoeten om met elkaar iets te eten of te drinken.  Meld je daar dus ook aan als je gaat! 😊

Een hartelijke groet namens de Terschellinggroep, Ada Coppoolse
 
terug